You are not logged in.

1

Wednesday, August 20th 2014, 6:58pm

MoLLa

Beginner

• "MoLLa" started this thread

• Send private message

POYRAZ birliğini üyelerine...

Arkadaşlar geçen bir pvp olmuş lakin ben yoktum. Sadece şunu belirtmek istiyorum kim haklı veya haksız olduğunu bilmeksizin zamanında SoS ve Moonster inc a başvurmuş biri olarak oyunda bir Türk düşmanlığı var ki bu çok başıma geldi bu yüzden bazı birliklere alınmazsınız imparatorluk olanlar bilir. Bu yüzden imp tarafında tüm Türk oyuncularının bir çatı altında durduğu THEM birliği kuruldu. Geçen günlerde yaşanan PvP de elbette işin zevkine bakıcaksınız lakin bazı arkadaşlar bunu abartıp küfürleşme veya kalp kırıcı sözler söylemeye çalıştı ki bunu forumdan da gördüm. Gün gelir taraflar açılır aynı birlikte aynı çatı altıda kalmak zorunda kalırsınız. Hiç bir BİRLİKTE de asla kalıcı değilsinizdir. Belli sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kalırsınız. Birliğinize güvenip birlikler arası düşmanlık sergilemeyi keserseniz sevinirim. sorunlarınızı kişisel halledin ve kesinlikle halledin çünkü şuan tartışmış olan kişiler başka şekilde tanışmış olsaydı çok yakın arkadaş olabilirlerdi lakin şu PvP de yaptığınız garip davranışlar sizi oyundan soğutabilir yalnız kalabilirsiniz.

Sonuca varmak gerekirse arkadaşlar SoS başvurdum ve TÜRK olduğum için alınmadım umarım anlamışsınızdır demek istediğimi giren bir kaç kişide özel sebepleri var arkadaşlar bunu da emin olun. Şu oyunda bereber kalmaya çalışıyoruz. Davranışlarınıza özen gösterin Büyükseniz yaşınıza uygun bunu size yapan kişi küçük ise küçüklüğüne verin ama kalp kırıcı olmayın yayınlanan bazı fotoğraflarda şunuda gördüm geçen PvP yapanlar bugün o birlikte değil Türkish Darbe diye bir birlik kurmuş ve şunuda gördüm bir Them üyesi saldırı alınca 11 taşlısıda yardıma geliyor 4 taşlısıda beni tek üzen nokta bize saldıran kişilerinde Türk oyuncu olması. PvP den zevk alın ama kalp kırıcı olmayın konumun tek amacı budur lütfen çarpıtmayın.
KABiLE

BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR

2

Wednesday, August 20th 2014, 8:06pm

Küfür derken kardeşim elinde ss varsa atabilirmisin biz kesinlikle hakret konulu cümle kullanmadık sadece bir oyuncu olarak gipat arena çağırdık büyütecek bi olay yok yani.
Nellix

3

Wednesday, August 20th 2014, 8:06pm

Küfür vs kullanılmadı biz sadece pvp yapalım dedik ve karşımıza bu manzara çıktı.Bu arada bizim POYRAZ birligi ile alakamız kalmadı.Bir sonraki pvp de görüşmek üzere...

4

Wednesday, August 20th 2014, 8:10pm

MoLLa

Beginner

• Send private message

küfür kullandığınızı belirtmedim ama varsa yapılan bu öpücük filan bunlar insanları sinirlendirebilecek şeyler. büyütülecek bir olay olmadığının bende farkındayım güzel bir PvP nin lakin bunu forumda resimlendirmen çok garibime gitti.
KABiLE

5

Wednesday, August 20th 2014, 8:13pm

Bence bunun bi mahsuru yok çogu kez banada yapıldı bu öpücük olayı bence sen bunlara takılma sadece kendi birliginizin adamlarıyla karşımıza çıkın yeter konu kapanmıştır bana göre kolay gelsin iyi oyunlar

6

Wednesday, August 20th 2014, 8:17pm

MoLLa

Beginner

• Send private message

Foruma taşınıp olayı tartışmaya vurmaya çalışmanın hiç bir mahsuru yok yani peki iyi oyunlar.
KABiLE

7

Wednesday, August 20th 2014, 8:26pm

zaten su anda farklı bilikteyiz amacımız kimseyi kırmak veya rencide etmek değil .
Nellix

8

Wednesday, August 20th 2014, 9:28pm

MUSALLAT

Trainee

Occupation: zar ustası

• Send private message

sana saldıran turk oyuncu oldugu ıcın uzulmemelısın daha oncede yıne bızbıze savasıyoduk bence kırmızı gozuken herseye saldırılmalı madem oyun oynuyoz zevk almasını bılelım ve herseyden önemlisi laf degilde oyunculuk gösterelim...konuyu uzatmaya gerek ayrıca dusmanlık yok sadece rekabet var kolay gelsin.