Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yanlışlıkla görevi sildim.
Beyler 18 -19 lvldm tam hatırlamıyorum son umutmu ne öyle bi görev vermişti kim verdide hatırlamıyorum önemli bi görevmi bu önemliyse nerde bulucam tekrar
''ϜϓſϞ''
M harfine basıp Haritayı aç sağ Üst köşede görev bul seçeneğini göreceksin ona tıklayarak bulabilirsin çoğunu.
.
Bulamadı yine ama neyse sağol
''ϜϓſϞ''
Merhabalar...
Eğer aldığınız görev Sarı ve Ünlem işaretliyse mutlaka görev bul seçeneğinden bulursunuz ama gri ve Ünlem işaretliyse görev buldan bulamazsınız birde şu var zaten dünya gizemleri göreviyse kesin bulursunuz. Bulamazsanız allodswiki sitesinden görevler sekmesinde görevi arayabilir görevi kimin verdiğini öğrenirsiniz. Öğrendikten sonra görevi veren kişinin haritada aynı Yöntem ile bulabilirsiniz
iyi günler
This post has been edited 1 times, last edit by ".ılDeLaiNlı." (Sep 4th 2015, 1:50am)
O zaman görev buldan görev çıkarsa demekkili sarı ünlemli görev ama çıkmazsa boşverin sorun deyil
yeni değilsin sen krdşm yaparsın...