You are not logged in.

1

Wednesday, June 29th 2016, 9:36am

Hesap Sorunu

Merhaba, ben eski oyuncuyum 3 senedir oynamıyordum.TR serverında oynuyordum.Desteğe ticket attım.Gerekli bilgileri verdim ancak hesabım taşınacak diye beklerken şu anda yeni oluşturduğum hesapta hiçbir karakter yok.2 tane kastığım karakter de vardı.Onlar da silinmiş.Durumla ilgilenirseniz sevinirim.Moderatör Discotech size özelden ticket no da atmıştım.

2

Wednesday, June 29th 2016, 10:06am

Destek sisteminden gelecek cevabı bekleyiniz, anladığım kadarı ile halen işlemler devam ediyor.

3

Wednesday, June 29th 2016, 10:22am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, ben eski oyuncuyum 3 senedir oynamıyordum.TR serverında oynuyordum.Desteğe ticket attım.Gerekli bilgileri verdim ancak hesabım taşınacak diye beklerken şu anda yeni oluşturduğum hesapta hiçbir karakter yok.2 tane kastığım karakter de vardı.Onlar da silinmiş.Durumla ilgilenirseniz sevinirim.Moderatör Discotech size özelden ticket no da atmıştım.
Hesap taşıma işlemleri malesef uzun sürüyor.Bilgileri doğru yazdıysan taşırlar hesabını,ticketin açıksa işlemde demektir ben ilettim.
.

4

Wednesday, June 29th 2016, 11:24am

Hesap taşıma işlemleri malesef uzun sürüyor.Bilgileri doğru yazdıysan taşırlar hesabını,ticketin açıksa işlemde demektir ben ilettim.

Tamam teşekkürler.Oyun manyağı biri olarak bugün 3.gün oyundan uzak kalışımın o yüzden acele ediyorum. İyi günler.

5

Sunday, August 7th 2016, 10:59pm

Eski oyuncu

Discotech e nasıl ulaşırım arkadaşlar varmı yardımcı olabilecek.