You are not logged in.

1

Sunday, October 23rd 2016, 4:59am

LezBieN

Trainee

• "LezBieN" started this thread

Occupation: Pasta Ustası

• Send private message

Hesap mülkiyeti

Bu şartname mi ne derseniz o yazıyı okudum da orda yazana göre burdaki hiç bir hesap bize ait değilmiş bunu biraz aciklayabilirmisin discotech.?

This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Oct 23rd 2016, 12:40pm)

2

Sunday, October 23rd 2016, 12:51pm

3

Sunday, October 23rd 2016, 1:23pm

LezBieN

Trainee

• Send private message

Orayı anladım benim anlamadığım konu şu hesap mülkiyeti yazısından sonra "hesaplar oyunculara ait değildir" yazısı

4

Sunday, October 23rd 2016, 1:43pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Açıklamada belirtmiş zaten Kurallar oyunculara sadece oynama fırsatı veriyor mülkiyet My.com bünyesi altında.
.

5

Sunday, October 23rd 2016, 5:23pm

LezBieN

Trainee

• Send private message

Açıklamada belirtmiş zaten Kurallar oyunculara sadece oynama fırsatı veriyor mülkiyet My.com bünyesi altında.
her şey tamam. peki son bir sorum daha olucak.
oynama fırsatı veriyor ya biz oyuna yükleme yaptık 13. seviye 6 taş yaptık item dizdik felan filan peki bu karakterin kalkmıyıcağı yani silinmeyeceği güvencesini veren her hangibir madde sözleşme vb. bir bildiri varmı?

6

Monday, October 24th 2016, 11:14pm

Ne demek istediğini anlıyorum. Fakat bu olan şey neredeyse her MMORPG türü oyunlarda geçerlidir. Zaten hesap satmak bu yüzden yasak senin olmayan bir şeyi satıyorsun yada aynı zamanda paylaşmak içinde geçerli bu. Bu dediğin şey neredeyse imkansız allods'un gpotato zamanında hem türk hem yabancı serverlarında oynadım durduk yere ban yeme olmadı en azından ben rastlamadım. Güvence olarak ise mantıken neden senin karakterin silinsin durduk yere oyuna para harcayarak destek olmuşsun +13 seviye taşlar yapmak dünyanın parası ve harcamışsında seni banlıcak. Anca sen kötü bir davranış sergilersen gold satın alma gibi ban yersin. Çünkü oyunda harcama yaparak desteğini sağlamışsın ve ileridede harcama yapıcağını varsayarsak bu neden olsun dimi.
poot poot poot poot poot... POOTIE!! YOU'VE BEEN POOTED!!!

7

Tuesday, October 25th 2016, 12:07am

LezBieN

Trainee

• Send private message

Istediğim cevap buydu teşekkürler :thumbsup: yani merak ettiğim şey de buydu o yüzden

8

Thursday, November 10th 2016, 3:35pm

Erenster

Beginner

• Send private message

Yani Allods bizi paramız içinmi seviyor... ben burdan bu anlamı çıkardım.

9

Thursday, November 10th 2016, 3:39pm

Clamori

Beginner

Occupation: Student

• Send private message

Yani Allods bizi paramız içinmi seviyor... ben burdan bu anlamı çıkardım.
Saçmalama ya tabiki de hepsi bize aşık.. Ben bizzat genel müdürün kocasıyım zaten o derece seviyolar bizi. Kardeşim Allods veya şirket seni niye sevsin :D
The time has came up! Its happening!