Vous n’êtes pas connecté.

1

01. 04. 2014, 20:19

Büyük İddia :D

evet beyler bu serverde İlk mute veya banımı ne zaman yerim , tahminleri alalım . ip ucu allods trde +100 gün mute +45-50 gün ban ile en cok ceza almış oyuncuyum :D lanet olsun herşeyin en i olunmaz :D

2

01. 04. 2014, 20:26

FanTaSia

Débutant

• Envoyer un message privé

1. günden almada :P

3

01. 04. 2014, 20:26

isakivrak

Débutant

• "isakivrak" has been banned

Ölme mehmet emi

4

01. 04. 2014, 20:29

sivasLee5866

Débutant

Travail: Sac İşleri

girdikten 15 veya 20 dakka sonra olabilir

5

01. 04. 2014, 20:29

yav ilk gündenden bunlarada pet muhabbeti yapma az oturaklı dur adamlar zaten 5 boy önde başladılar iyice bilenmesinler sonra ilk target olmayasın :) şifacılarda dps fırladı petinle beraber zincirlemesinler dikkat :)

6

01. 04. 2014, 20:31

Dragagon_old

Non enregistré

Bnm çar girmio

Bnm çarı aktarmıyorum epostada aynı değiştirmedim şifremide biliyorum noldu ya

7

01. 04. 2014, 20:33

Selcuk Kedik

Débutant

Travail: İşletme

evet beyler bu serverde İlk mute veya banımı ne zaman yerim , tahminleri alalım . ip ucu allods trde +100 gün mute +45-50 gün ban ile en cok ceza almış oyuncuyum :D lanet olsun herşeyin en i olunmaz :D
Acaba sana rakip çıkarmı onlardan!

8

01. 04. 2014, 20:34

FanTaSia

Débutant

Acaba sana rakip çıkarmı onlardan!
Sanmıyorum cıkmaz bence :thumbup:

9

01. 04. 2014, 21:47

Mehmet selam versen mute alırsın artık o dereceye geldin :D

10

02. 04. 2014, 06:15

senin gibi atarlı bebelerin ban yeme anı belli olmaz her an yiyebilirsin dısarda dayak yiyip burda öten bebe :D

11

02. 04. 2014, 07:29

Tipe bak açtığı konuya bak :D emin ol seni burda kimsecikler pipisine takmaz allods tr dede kendi kendine ve yalakalarınla eğleniyordun burdada değişen bişiy olmuycak.Sen halen anlayamadın seni ipleyen yok seviyesiz orangutan sen önce cümle kurmayı öğren tipsiz.Ben bu fishunun arkadaşlarından çok rica ediyorum bu tipsize bir manita yapın herif abazalıktan oyunda yaşıyor resmen beyin bitmiş herşeyi allods olmuş hergelenin :D bak evladım tamam cahilsin toysun ama bu yaşta beynini cürüttün oyun diye,yazıktır zararın neresinden dönsen kardır gel sende insan ol adam ol temizlen arın öle çık insan içine.

12

02. 04. 2014, 08:56

tutun küçük enişteyi ban yimesin :D
Kesicem Biçicem

13

02. 04. 2014, 09:03

Veraster

Débutant

Bu mishuyu ne kadar çekemeyen var ya ...
""--__BEYAZ__--""

14

02. 04. 2014, 10:14

Haydi bakalım bu günün büyük iddaası fishunun kaç yalakası var:D ben diyorum 10 u geçer,neden diyeceksiniz mazoşist çok oyunda bizim millet kendisini döven söven yerin dibine sokan hakir gören ezen çalan kim varsa pek seviyor böle tipleri,bu altı üstü bir oyun bizim gibilerin amacı arada girip 3-5 eğlenmek,sen ve fishu gibiler resmen oyun da yaşıyor oyunda soluyorsunuz.Ayrıca bir oyun için biz kimseye fishu gibi davranmıyoruz,fishu gibi gerçek hayatta başarının tadını alamamış hiç akadaşı olmayan karakteri aile terbiyesi ve ahlakı ile değilde sanal dünyada gelişen arkadaşların bu tip karakteristikleri sergilemelerine alıştık.Ben fishunun melmeketinde 5 sene hasköy ilçe jandarmada tim k.lığı yaptım çok iyi anlıyorum fishuyu :D.Ayrıca fishuyu çeksek ne olur çekmesek ne olur kime ne faydası olmuş zarardan başka.Bir insan yaptığı işte iyise onu başkaları över ama fishu gibi sürekli kendini öven birisinin ruhsal sorunlarının ciddi boyutlarda olduğunuda kimse inkar edemez,ayrıca bi çok başarılı insan gördük oyunlarda ama hiç birisi fishu kadar nefret edilmiyor ve sövülmüyor demekki iyi oyuncu ile karaktersiz oyuncuyu bi ayırmak lazım.

This post has been edited 1 times, last edit by "subay63can" (02.04.2014, 10:40)

15

02. 04. 2014, 11:00

sacrifice

Débutant

Haydi bakalım bu günün büyük iddaası fishunun kaç yalakası var:D ben diyorum 10 u geçer,neden diyeceksiniz mazoşist çok oyunda bizim millet kendisini döven söven yerin dibine sokan hakir gören ezen çalan kim varsa pek seviyor böle tipleri,bu altı üstü bir oyun bizim gibilerin amacı arada girip 3-5 eğlenmek,sen ve fishu gibiler resmen oyun da yaşıyor oyunda soluyorsunuz.Ayrıca bir oyun için biz kimseye fishu gibi davranmıyoruz,fishu gibi gerçek hayatta başarının tadını alamamış hiç akadaşı olmayan karakteri aile terbiyesi ve ahlakı ile değilde sanal dünyada gelişen arkadaşların bu tip karakteristikleri sergilemelerine alıştık.Ben fishunun melmeketinde 5 sene hasköy ilçe jandarmada tim k.lığı yaptım çok iyi anlıyorum fishuyu :D.Ayrıca fishuyu çeksek ne olur çekmesek ne olur kime ne faydası olmuş zarardan başka.Bir insan yaptığı işte iyise onu başkaları över ama fishu gibi sürekli kendini öven birisinin ruhsal sorunlarının ciddi boyutlarda olduğunuda kimse inkar edemez,ayrıca bi çok başarılı insan gördük oyunlarda ama hiç birisi fishu kadar nefret edilmiyor ve sövülmüyor demekki iyi oyuncu ile karaktersiz oyuncuyu bi ayırmak lazım.

Yeni forumun ilk sektirmesini yapmışın hayırlı olsun :P

Baya birikmiş galiba sende hacı direk patlamışın :D Doğru söyle bu anı mı bekliyodun 8o

16

02. 04. 2014, 14:32

adana01sas

Débutant

allods trde en az senin kadar ban yemişimdir şöyle bi baktımda
Değişmeyen tek şey değişmeyen hiç bir şeydir.

17

02. 04. 2014, 14:50

Adam kendini övmekte azıcık haklı ama :)

18

03. 04. 2014, 10:28

yav ilk gündenden bunlarada pet muhabbeti yapma az oturaklı dur adamlar zaten 5 boy önde başladılar iyice bilenmesinler sonra ilk target olmayasın :) şifacılarda dps fırladı petinle beraber zincirlemesinler dikkat :)
süper cevap :D içten tebrik ettim kardes seni :DD
zincire vurur eu nun priestleri dikkat et fishu

20

03. 04. 2014, 10:53

hdofficial

Apprenti

aa mishu kardeş :D görmeyeli çok oldu neyse herkese selamlar ben kasiyer :P

Noter cette discussion