Vous n’êtes pas connecté.

1

07. 05. 2014, 13:06

hdofficial

Apprenti

• "hdofficial" started this thread

• Envoyer un message privé

İninal kart ptt

abiler ben şimdi ininal kart almak almak istiyorum ptt ye gittiğimde kart için 5 tl veriyorum + bişey istiyorlarmı ben araştırdım her yerde bişey diyorlar yok 10 tl yüklücen zorunlu yok 3tl bilmemne kesiyor net bi cevap istiyorum ptt den alırken noluyor burda tek ptt var ondan sordum

2

07. 05. 2014, 13:16

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

abiler ben şimdi ininal kart almak almak istiyorum ptt ye gittiğimde kart için 5 tl veriyorum + bişey istiyorlarmı ben araştırdım her yerde bişey diyorlar yok 10 tl yüklücen zorunlu yok 3tl bilmemne kesiyor net bi cevap istiyorum ptt den alırken noluyor burda tek ptt var ondan sordum
Merhaba, Ptt merkez şubelerinden işlem yaptığında 10 TL, Ptt atmlerinde 5 TL Kesilir başka bi ücret kesilmez.
İyi Forumlar
.

3

07. 05. 2014, 13:40

DomatesBiberr

Débutant

Ptt den 5 tl ye kartı alırsın yükleme yaparken pttmatiklerden yatırırsan hiçbir işlem ücreti alınmıyor ben kendim yatırıyorum ama migros tan fln yatırırsan 2 tl işlem ücreti kesiliyor ve en az 25 tl yatırabiliyosun. Pttmatiklerde para yatırmak için bi alt limit yok 5 tl bile yatırabilirsin ve paran kesilmez. ( işlem ücreti olarak kesilmez yoksa kartın içinde para varsa kart her ay 1 tl çeker içinden para yoksa diğer aya sarkmaz, almazlar. )

4

08. 05. 2014, 09:03

hdofficial

Apprenti

abi hay şansıma tüküriyim adam demesinmi burda ininal kart yok merkezlerde var, napcam şimdi :S

5

08. 05. 2014, 09:06

migroslardan alabilirsin migros jette olur ancak 25 tl yuklemen lazım kartı aktif ediyorlar 2.5 tl kesiliyor direk olarak alır almaz 22.5 tl ile almış oluyorsun yani
<<<<<<<

6

08. 05. 2014, 10:22

hdofficial

Apprenti

Bim var burda olurmu :D ptt hariç alıncak en yakın yer 120 km kim gitcek ta oraya ,

7

08. 05. 2014, 10:30

DomatesBiberr

Débutant

İninalin sitesinden sipariş verebilirsin gelir kargoyla mobil ödeme yaparsan 9 tl.

8

08. 05. 2014, 19:05

hdofficial

Apprenti

tm ben bi bakayım sağol

Discussions similaires

Noter cette discussion