Vous n’êtes pas connecté.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

06. 05. 2014, 11:21

Discotech

Professionnel

• "Discotech" started this thread

Travail: Teknik Destek

• Envoyer un message privé

Soru ve Cevap Köşesi

Merhaba, Oyun ve Görevlerle ilgili Yapamadığınız merak ettiğiniz her şeyi bu başlık altında sorabilirsiniz.
Elimizden Geldiğince sorularınızı cevaplayacağız, Sizlerde sorularına cevap arayan arkadaşlara bu konu altında cevap verebilir fikirlerinizi paylaşabilirsiniz..

İyi Forumlar..

.

2

07. 05. 2014, 12:54

strongerenemy

sms sistemi geri gelecekmi arkadaşlar ve moderatörler

3

07. 05. 2014, 12:58

Discotech

Professionnel

Merhaba, şuan için sadece paypal ve kredi kartıyla kristal alabiliyoruz. Sms ve diğer ödeme seçenekleri aktif değil eklendiğinde buradan duyuru yapılacaktır.
İyi Forumlar..
.

4

08. 05. 2014, 11:27

peliyeke

Débutant

Travail: tapınak

peki ase teph sonraki adada ölüler adasımı ordaki yaratık nerde hiç görünmüyor(kesmeye gidecemde)

5

08. 05. 2014, 11:38

Discotech

Professionnel

peki ase teph sonraki adada ölüler adasımı ordaki yaratık nerde hiç görünmüyor(kesmeye gidecemde)
Merhaba, görevin adını ve bulunduğu haritayı daha açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Forumlar..
.

6

08. 05. 2014, 12:16

MUSALLAT

Apprenti

Travail: zar ustası

oyun nezaman acılıyo:))

7

08. 05. 2014, 12:17

Discotech

Professionnel

Bakım çalışması bitince haberiniz olacaktır, Biraz sabırlı olalım.
İyi Forumlar..
.

8

08. 05. 2014, 13:02

2 de bitecek yazıyor saat 3 oldu... bari saat 10 da başlıyor bitiş saatini belirsiz yapın 5 saattir bekliyoruz

9

08. 05. 2014, 13:04

Oyun açılıyor GEÇMİŞ OLSUN :)

10

08. 05. 2014, 13:04

11

08. 05. 2014, 13:08

Discotech

Professionnel

Oyun aktif iyi eglenceler.
.

12

08. 05. 2014, 13:31

Davidmashadow

Débutant

ölüler adası çok gereksiz bir map bence 30 küsür levellik bir yüzük görevi için gönderiyor uğraşmaya değmez zor bir boss duruyor ortada kıvılcımlı birşey alevli yırtıcı daha ben oynadığımdan beri kesen görmedim (https://www.youtube.com/watch?v=6qjbH9Sa4NM) reaction birliği kesmiş zamanında sadece videosunu bulabildim ^^ bir sonraki mapın eldzhun olacak ase tephin sol tarafından gidip haritayı geçmen gerekiyor.

13

08. 05. 2014, 16:56

WasLey

Disciple

ölüler adası çok gereksiz bir map bence 30 küsür levellik bir yüzük görevi için gönderiyor uğraşmaya değmez zor bir boss duruyor ortada kıvılcımlı birşey alevli yırtıcı daha ben oynadığımdan beri kesen görmedim (https://www.youtube.com/watch?v=6qjbH9Sa4NM) reaction birliği kesmiş zamanında sadece videosunu bulabildim ^^ bir sonraki mapın eldzhun olacak ase tephin sol tarafından gidip haritayı geçmen gerekiyor.

Alevli yırtıcı bossunu BRAWE WİNGS birliği kesmişti.

14

08. 05. 2014, 19:45

abazeus1

Débutant

ölü ada nedir yav ? ben hiç görmedim öyle bişey :D 45 levelim şimdi ?
►Dıkşın◄

Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?

"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V

15

09. 05. 2014, 12:44

peliyeke

Débutant

Travail: tapınak

Alevli yırtıcı bossunu BRAWE WİNGS birliği kesmişti.
şimdi kolay olsa gerek düşük görmeyin 60 lvl lim nicke yazmadım galiba

16

09. 05. 2014, 17:07

Meslekler'in bizler için önemi nedir ? Karakter için çok mu işe yarar nitelikte bir sistemdir ?
İttifak-Ozan [CookiVerse]

17

09. 05. 2014, 17:15

Tabiki mesleklerin önemi çok.En başta ticaret yolu ile gold kazanabilirsiniz ve kendi iteminizi yapabilirsiniz.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

18

09. 05. 2014, 17:16

my.com daki ticketlara ne zaman cevap gelecek acaba "Oluşturulma tarihi 02.05.2014 23:59" bu tarih saatte ticket attım hala cevaplanmadı çünkü teşekkürler iyi günler.

19

09. 05. 2014, 17:39

Discotech

Professionnel

my.com daki ticketlara ne zaman cevap gelecek acaba "Oluşturulma tarihi 02.05.2014 23:59" bu tarih saatte ticket attım hala cevaplanmadı çünkü teşekkürler iyi günler.
Merhaba, Yoğunluktan dolayı cevaplar gecikebilir bu konuda biraz sabırlı olmanızı rica ediyorum, Ticketinize en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.
İyi Forumlar..
.

20

09. 05. 2014, 17:41

Peki Ozan için hangi mesleği yada meslekleri önerirsiniz ?
İttifak-Ozan [CookiVerse]

Discussions similaires

Noter cette discussion