Mantıklı +1 ama Türk yetkililerin halledeceğini zannetmiyorum bunu başka bir dilde yaz diğer forumlarda aç konuyu
birde bunu yapmak için oyuna baştan bir patch gelmesi lazım , seni dikkate alıp yapacaklarını sanmıyorum :p
haklısın başkanMantıklı +1 ama Türk yetkililerin halledeceğini zannetmiyorum bunu başka bir dilde yaz diğer forumlarda aç konuyu
birde bunu yapmak için oyuna baştan bir patch gelmesi lazım , seni dikkate alıp yapacaklarını sanmıyorum :p
Yapsınlar Hikmet okadar para akıyor oluk oluk.Server açık tutmakla olmuyor bu işler.Ben 3 senelik oyuncuyum aradaki kesintileri bırakıp-geri döndüğüm zamanları saymazsak.3 sene içinde 2 kere raide girme fırsatı buldum.Neden, mantıksız geliyor kardeşım bana bır bırlık liderinin ayda bilmem kac milyon otorite kascaksın dıye bana dayatması.Ben oyunu senın ıcınmı oynuyorum kamil keyıf ıcın oynuyorum dedıgım anda bırlıkte barınamıyorum.Hoş sohbetlı guzel bırlıklerde bi raid adam cıkartamıyor.Dolayısıyla oyunun belkıde en keyıflı yerı olan raıdler 3-5 birlikten baska hıckımseye hızmet veremıyor.
Şunuda belirtmek isterim Oyunu MyCom aldıktan sonra kullanıcı desteği açısından devrim niteliğinde adımlar atıldı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.İsteğimin çok zahmet gerektıren bırsey oldugunun farkındayım fakat hersey daha keyıflı bır oyun için.Tamam yarın olmazda 5 ay sonra olur ne biliyim sadece tarafımdan yapılan bu öneriyi iletmenizi istiyorum admin ve mod arkadaslar.Alakanız ıcın tesekkurler...
Logiciel utilisé pour le forum : Burning Board®, développé par WoltLab® GmbH