Vous n’êtes pas connecté.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

22. 06. 2014, 22:35

Hesap taşınması

Merhabalar. 55 level hesabımı iptal ettirip yeni siteden tekrar kayıt olmak istiyorum. Karakterimin adı Crwydrynxlıv

2

22. 06. 2014, 22:41

Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ?
<<<<<<<

3

22. 06. 2014, 22:44

Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ?
Şimdi benim hesap TR deydi, sanırım bi arkadaş kayıt etmiş bende kayıtı iptal ettirip tekrar eski siteden giriş yapıp kayıt olmak istiyorum. Olay tamamen bu.

4

22. 06. 2014, 22:47

Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef
<<<<<<<

5

22. 06. 2014, 22:51

Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef
Sorunda orda o da unuttum diyor maili ve şifreyi ayrıca birkaç kişi daha iptal ettirip tekrar kayıt olmuştu ondan söylüyorum ve 55 lvl hesap o kadar emek verdik. Sadece kayıtı iptal ettirip eski siteden giriş yapıcam tekrar kayıt olucam bunda ne sakınca olabilir ki soruyorum??

6

22. 06. 2014, 22:56

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

• Envoyer un message privé

Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen.
.

7

22. 06. 2014, 22:58

Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen.
2 gün önce ticket atmıştım hala cevap gelmeyince bende konu açayım dedim.

8

22. 06. 2014, 23:01

Hocam destektek gelcek cevabı beklemek durumundasın malesef çünkü onların onayı ile bu tip işlemler gerçekleşiyor.
<<<<<<<

Noter cette discussion