Vous n’êtes pas connecté.

1

20. 12. 2014, 21:00

hdofficial

Apprenti

• "hdofficial" started this thread

• Envoyer un message privé

Gerçek Dişi Anahtarlar ?;

bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor :?:

2

20. 12. 2014, 21:03

bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor :?:
Selamlar.

Haftalık 8 adet anahtar oyun tarafından otomatik olarak değerler sekmesine gelmektedir.Bu anahtarları kullanmadığınız zaman gerçek dışı anahtara dönüşür.Anahtarlarınızı düzenli olarak bitirirseniz gerçek dışı olarak biriken anahtarlarınız haftada 4 taneyi geçmeyecek şekilde normal anahtara dönüşür.

İyi Forumlar.

3

20. 12. 2014, 21:05

hdofficial

Apprenti

216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor

4

20. 12. 2014, 21:08

216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor
Haftalık 8 tane gelen anahtarın üzerine 4 adet olarak eklenir gerçek dışı olan anahtarlarınız.Sizin bir işlem yapmanıza gerek yok lakin; mevut anahtarlarınızı bitirmezseniz haftalık 12 adet anahtarınız sabit kalır ve gerçek dışı anahtarlarınız eklenmez.

5

20. 12. 2014, 21:10

hdofficial

Apprenti

şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum

6

20. 12. 2014, 21:14

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum

Gerçek dışı anahtarlarını sadece haftada 4'anahtar olarak harcayabilirsin her hafta 8 anahtarının üzerine eklenir 12 olarak kalır,bu durum gerçek dışı anahtarların sıfırlanıncaya kadar böyle devam eder haftada 4 taneden fazlasını harcayamazsın.

İyi Oyunlar.
.

Discussions similaires

Noter cette discussion