Vous n’êtes pas connecté.

1

08. 09. 2014, 15:53

Paralı serverda oynamayı düşünnen veya oynayan

Arkadaşlar 2 gün önce paralı serverda oyuna başladım 20 lvl mühendisim imparatorluk tarafındayım.Başlamayı düşünen ve ya oynayan varsa irtibata geçelim.

2

14. 09. 2014, 18:33

aslında paralı serveri denemek lazım ücretsiz serverdan sıkılanlar için iyi bir seçenek güzel fikir.ama bir sorun olabilir cevre öenmli.

3

14. 09. 2014, 18:34

aslında paralı serveri denemek lazım ücretsiz serverdan sıkılanlar için iyi bir seçenek güzel fikir.ama bir sorun olabilir cevre öenmli.
tamamiyle katılıyorum.
Nellix

4

17. 09. 2014, 08:26

İttifak tarafında 51 lvl askerim şu anda.Yaklasık 15 oyuncu ittifak tarafında gün içinde aktif oluyor.imparatorluk tarafında utopie birliği 30+ üyesi var ve adaydı raiddi yapıyorlar.İttifak tarafına ekip olarak birkaç kişi gelse P2P gayet zevkli olacağını düşünüyorum

5

20. 09. 2014, 18:56

Kalioras

Apprenti

• Envoyer un message privé

her ıkı servede oynamak sıkıntı yaratacaktır.ama eminim ki paralı server ekip halinde çok işler yapılabilinir.

6

07. 03. 2015, 22:51

Hinsa

Disciple

Travail: Yazar

F2P sunucuda "Keşşşşke benimde olsaaa" dediğiniz fakat fiyatını görünce bir bardak su içtiğiniz her şey P2P de kolayca sizin olabiliyor .

Kanlı'da Vahşi'de , üstünüze gelip size tek atan kocaman ork kardeşlerden , siz onu görmeden tek atan zadaganlı okçulardan kurtulmak istiyor ve birini vurduğunuzda canının gitmesini istiyorsanız P2P sizi bekliyor arkadaşlar :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

7

12. 03. 2015, 12:11

KomandoR

Apprenti

Travail: Amalgam Looter

F2P sunucuda "Keşşşşke benimde olsaaa" dediğiniz fakat fiyatını görünce bir bardak su içtiğiniz her şey P2P de kolayca sizin olabiliyor .

Kanlı'da Vahşi'de , üstünüze gelip size tek atan kocaman ork kardeşlerden , siz onu görmeden tek atan zadaganlı okçulardan kurtulmak istiyor ve birini vurduğunuzda canının gitmesini istiyorsanız P2P sizi bekliyor arkadaşlar :)

Adam olayi kavramis :) ekleyecek soz yok :D
.

8

22. 09. 2016, 22:10

bu hafta başlıcam p2p ye

Noter cette discussion