Sorun da orda başlıyor zaten. Launcher oyunun geri kalan kısmını yüklemiyor.Merhaba
Oyun 8,76 gb bir boyuta sabit öncelikle bunu yükledikten sonra oyuna rahatça giriş yapabilirsin, yoksa sürekli aynı ekranda takılacaktır. Yükleme işleminin tamamlanmasını beklemelisin.
İyi Forumlar.
Allods Online tr Adlı oyunun kurulumu Başarısız oldu oyun İstemci dosyalarının oluşturulması VEYA yazılması Başarısız oldu yetersiz, disk kullanıcının alanı yada Progam İstemci klosorune VEYA ONUN Bireysel dosyalarına erişemiyor Olabilir Diyor ama benım Disk alanım cok ama kurmuyor 3 saatır kurmaya calısıyorum cs go fln herşeyi sildim olmuyor yrdm edın ntfn![]()
![]()
![]()
![]()
tamam su anda yuklenıyor denıyıcemSelamlar.
İndirmiş olduğunuz dosyaları bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp yeniden download yapınız, muhtemelen hasarlı bir dosya var verilerde, umarım düzelecektir.
İyi Forumlar.
Selamlar.
İndirmiş olduğunuz dosyaları bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp yeniden download yapınız, muhtemelen hasarlı bir dosya var verilerde, umarım düzelecektir.
İyi Forumlar.
Ben birşey sorucam benım eşyam sılındı onu napıcam ben oyuna 80 tl yatırdım 2 tane eşyam sılınmışAllods Online tr Adlı oyunun kurulumu Başarısız oldu oyun İstemci dosyalarının oluşturulması VEYA yazılması Başarısız oldu yetersiz, disk kullanıcının alanı yada Progam İstemci klosorune VEYA ONUN Bireysel dosyalarına erişemiyor Olabilir Diyor ama benım Disk alanım cok ama kurmuyor 3 saatır kurmaya calısıyorum cs go fln herşeyi sildim olmuyor yrdm edın ntfn![]()
![]()
![]()
![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (08.07.2015, 11:52)
Çok teşekkürler işe yaradı.Merhaba
Hatanın sebebi ekran kartı driver in kurulumu ile alakalı ve DirectX 11 i indirip tekrar kurabilirsin düzgün yüklenmemiş olabilir yada yüklü değildir.
Öncelikle bu Link den DirectX 11 i indirip kur tekrar oyuna girmeyi dene oyun açılırsa sorun yok yine aynı hatayı alırsan ekran kartının sürücüsünü kaldır tekrar kur.
İyi Forumlar
Logiciel utilisé pour le forum : Burning Board®, développé par WoltLab® GmbH