Vous n’êtes pas connecté.

1

12. 05. 2015, 22:55

• "cindrellamannn" started this thread

• Envoyer un message privé

Oyun ne durumda başlanılabilirmi?

Oyunu my.com zamanından önce bırakmıştım gidişat yada durumlar nasıl başlanabilir mi? Oyun eğlencelimi , hangi taraf üstün Türkler oyunda ne durumdalar bana geniş bir bilgi verebilen varsa verebilirmi? Yada... Abonelik sunucusunumu önerirsinizherşey sıfırdan.

2

27. 05. 2015, 22:00

Yıllar Sonra

Öncelikler herkese selam ederim . Oyuna çok önceden ara vermiştim . Çeşitli nicklerle oynadim . Argento - Sally -CaptainMorgan - Dönüşte f2p değil p2p oynamaya karar verdim İttifak tarafında olucam . Nick NeamUsame - Paladin . Ama duruma göre diğer sınıflarada geçiş yapabilirim . ( Gireçeğimiz birliğin ihtiyacına göre ) . Keyifli vakitler beni bekliyor ...

3

28. 05. 2015, 22:21

HELLORD12

Débutant

Travail: Basketbol Hayranı

bende başlıyıcam okulların kapanmasına doğru bakalım ne olucak :D hosgeldin eskidende biliyordum seni savaşçı captainmorgan sağlamdın p2p de de döktürüceksindir yine
FateZero-İMPARATORLUK

4

28. 05. 2015, 22:29

güzel hoşuma gitti eskilerden oynayanlarda var . cok oyun degistirdim ama hepsinde oyun icinde kişinin moralini bozmasına sebeb olacak etmenler mevcut . misal item yanma gibi lakin burada böyle bir sıkıntı yaşamıyorsun birde p2p ile yüksek ücretlere gerek kalmıyor . f2p oyuncuları genellikle playerlikten düşük kalan diğer etmenlerle öne geçenler icin makul ama kendini oyun tarzinla ortaya koymak istiyorsan herşey eşit olarak burada kapışmalısın !

5

30. 05. 2015, 12:49

Selam herkese . paralı p2p nin oyuncu durumu nedir . aktiflermi? eğer aktiflerse başlamayı düşünüyorum.

6

30. 05. 2015, 13:46

Hinsa

Disciple

Travail: Yazar

15 aktif Türk ve 20 den fazla aktif yabancı oyuncu ile Avarice birliği çatısı altında oyuna devam ediyoruz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

7

30. 05. 2015, 14:33

Anlaşılan oyuncu sayısı dedikleri kadar azmış. eğer bir gün çoğalırsa belki görüşürüz . oynayanlara başarılar.

8

04. 06. 2015, 11:28

şuan için yaklaşık olarak türk oyuncu sayısı 30 a ulaştığını söyleyebilirim her haritada kasan bir türkle karşılaşabilirsiniz başlamayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin . hem kişiler hemde ileriye dönük yeni gelecek patch ile gayet oynayanları yakalayabilecek durumdayız .

9

04. 06. 2015, 11:35

10

04. 06. 2015, 13:39

adım başı bir oyuncu göremesenizde yinede boş değil sunucu başlana bilir. Türkler ittifak tarafında oynuyor , bekleriz.
Sakin - (Gauss)

Discussions similaires

Used tags

Selam

Noter cette discussion