Vous n’êtes pas connecté.

1

21. 08. 2015, 17:47

Arkadaşlar oyun hakkında sorularım var

Herkese selamlar dostlar, bu aralar sıkılıyorum yeterince bir oyuna sarmak istiyorum açıkçası, allods şuan nasıl durumda acaba, tatmin eder mi mmo sever birini :)

2

21. 08. 2015, 18:14

Herkese selamlar dostlar, bu aralar sıkılıyorum yeterince bir oyuna sarmak istiyorum açıkçası, allods şuan nasıl durumda acaba, tatmin eder mi mmo sever birini :)
MmoRpg alanında bir oyun düşünüyorsan allodsu öneririm. Oyuncu durumu olsun oyunda kasılma yardımlaşma her şeyi barındıran bir oyun allods. Senide tatmin edeceğini düşünüyorum belkide bağımlısı olabilirsin :)

3

21. 08. 2015, 18:21

MmoRpg alanında bir oyun düşünüyorsan allodsu öneririm. Oyuncu durumu olsun oyunda kasılma yardımlaşma her şeyi barındıran bir oyun allods. Senide tatmin edeceğini düşünüyorum belkide bağımlısı olabilirsin :)
Bir ara forumlarda oyuna çok para yatırmak gerekli gibi söylentiler vardı hala geçerli mi aynı şey :(

4

21. 08. 2015, 18:28

Hinsa

Disciple

Travail: Yazar

• Envoyer un message privé

Bir ara forumlarda oyuna çok para yatırmak gerekli gibi söylentiler vardı hala geçerli mi aynı şey :(
Çok fazla para yatırmanıza gerek yok, yeterli olacaktır .
Tabii p2p için bu farklı ..
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (21.08.2015, 18:58)

5

21. 08. 2015, 18:32

Çok fazla para yatırmanıza gerek yok, yeterli olacaktır .
Tabii p2p için bu farklı ..
oooyy :) Allods benden uzak dursun o zaman ben kaptırırsam yatırırım da :)

Yav Allah aşkına bana bi öneride bulunun bi oyun önerin de ben takılayım :)

This post has been edited 3 times, last edit by "Wanzeru" (21.08.2015, 18:57)

6

21. 08. 2015, 18:39

7

21. 08. 2015, 18:40

P2P den bahsetsene az onur adam kaçıcak bak :D
aylık ödeme değil mi o dediğiniz :)

8

21. 08. 2015, 18:43

al bak buradan bilgi edinebilirsin. 1 Aylık 30 lira 2 aylık 45 3 aylık 65 lira. Sunucuya ek olarak başka para yatırmıyorsun.

9

22. 08. 2015, 03:23

Hinsa

Disciple

P2P den bahsetsene az onur adam kaçıcak bak :D
Onur kim ? :P

Oyunun durumuna gelirsek şöyle anlatabilirim, F2P yani ücretsiz oynanabilir sunucuya başlarsan ve oyunda cidden güçlü olmak istersen cüzdanı açman gerekir . Fakat ben orta halli bir karakter ile idare ederim dersen bunu abartı olmayan bir miktar para veya oyun içinde uzun süre farm yaparak elde edebilirsin .
Fakat bazı oyuncular bu karakter güçlendirme işini biraz abarttıkları için daima senden güçlü olan oyuncular olacağını unutma, güçsüzler olacağı gibi .
Smugglers Paradise, yani önödemeli sunucu için söyleyebileceğim şeyler, oyuncu sayısı diğer sunucu ile karşılaştırılmamalı . Kendi raidlerimizi kuracak, cargallas girecek vb. oyuncu sayısına sahibiz . Biraz daha rahat, sakin bir oyun deneyimi sunuyor . Ayrıca karakter güçlendirme işlerini sadece oyun içindeki emeğin ile yapıyorsun ve genelde başkaları ile aranda abartı farklar olmuyor .
Bu yönüyle Smugglers Paradise beni ve arkadaşlarımı cezbediyor .
Umarım seni de aramızda görürüz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

11

22. 08. 2015, 17:10

Hinsa

Disciple

sen onur deilmiydin berkdi dimi :D
İsmim Emir , Kenan Bey . Her şey bitti ...

12

22. 08. 2015, 18:18

sen onur deilmiydin berkdi dimi :D
İsmim Emir , Kenan Bey . Her şey bitti ...
Böyle bitmesin .. :D

Noter cette discussion