Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ticket sistem yavaşlığı
Nasıl olurda 6 Eylül'de attığım bir destek bileti 8 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde sonuçlandırılamaz sonuçlandırılmadığı gibi bana bilgi verilmez? Bu yavaşlığın sebebi nedir 1 haftayı aşkın süredir elimi kolumu bağlamış oturuyor sizi bekliyorum
Konunun içeriğine göre değişir süreç.
.
konunun içeriği kaybedilen hesap. hesabın açılış tarihi saati, açılış e-postası dahil tüm bilgilerimi göndermeme rağmen hiçbir şekilde sonuçlanmadı ne olumlu yönde ne olumsuz yönde bi dönüş olmadı. konuyu ele aldık araştırıyoruz tarzında bile olsa bi cevap gelmedi.
Moderatörün dedigi gibi içerige göre degişiyor Geri bildirimden atılan ticketler 1veya 2 güne cevaplanıyor senin iş biraz zaman alabilir. .
Moderatörün dedigi gibi içerige göre degişiyor Geri bildirimden atılan ticketler 1veya 2 güne cevaplanıyor senin iş biraz zaman alabilir. .
8 gündür tek kelime cevap alamamam normal mi yani anlamadım
Nasıl olurda 6 Eylül'de attığım bir destek bileti 8 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde sonuçlandırılamaz sonuçlandırılmadığı gibi bana bilgi verilmez? Bu yavaşlığın sebebi nedir 1 haftayı aşkın süredir elimi kolumu bağlamış oturuyor sizi bekliyorum
Ticket numaranı bana özelden yolla.
.
Yavaş bi ticket sistemi var ;
Bakın bi benim hesap taşımayla ilgili attığım ilk ticketin zamanı
18.06.2015 18:31
Buda işlemin tamamlandığı tarih
21.09.2015 16:51
Kanıt isteyen falan varsa ss leri alıp koyabilirim buraya.
This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (21.09.2015, 14:19)
Modlar gmler yardım yardım ben LezBieN
Bune ay
Ne biçim hata bu ay
Bildiğin hata bu
LezBieN benim
Foruma giremiyorum
oynuyorum cafeden Oyuna bakmadım internet
cafeye gidemiyorum Internet
Korkuyorum yasağı mı yedim söylesin