Vous n’êtes pas connecté.

1

21. 01. 2016, 10:56

Koba Platosu Üç (3) kurban görevi

Koba platosunda 3 kurban görevinin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı 2-3 sene önce oynuyordum eskiden 3 tablet veriyordu onları arkadaşlarımıza veriyorduk onlar kırıyordu oluyordu diye hatırlıyorum şuan değişti mi bilmiyorum ama bir türlü yapamadım arkadaşlarla bir araya gelsek dahi çözemedik ipucu da yok forumda ya da internette de bulamadım nasıl yapıldığını birisi biliyorsa ve paylaşırsa harika olur

sanırım eski gönderiler silinmiş forumdan 2014 öncesi yazıları göremiyorum

2

21. 01. 2016, 11:06

• "WhackyWhacker" has been banned

• Envoyer un message privé

yapma onu boşver. ne atada ne reenlerde hiçbirinde yapmadım hiç eksikliğini hissetmişliğim yok :)
Burç

The Noob

Spoiler Spoiler

Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet

3

21. 01. 2016, 11:12

bende 3 çar kastım hiç birinde yapmadım karından çok zararı var görevin :D
Biliyorsan konuş alim sansınlar Bilmiyorsan sus adam sansınlar

4

21. 01. 2016, 12:47

Eğer arkadaşında da 3 kurban görevi varsa iptal etmesi gerekiyor.

5

21. 01. 2016, 12:51

Koba platosunda 3 kurban görevinin nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı 2-3 sene önce oynuyordum eskiden 3 tablet veriyordu onları arkadaşlarımıza veriyorduk onlar kırıyordu oluyordu diye hatırlıyorum şuan değişti mi bilmiyorum ama bir türlü yapamadım arkadaşlarla bir araya gelsek dahi çözemedik ipucu da yok forumda ya da internette de bulamadım nasıl yapıldığını birisi biliyorsa ve paylaşırsa harika olur

sanırım eski gönderiler silinmiş forumdan 2014 öncesi yazıları göremiyorum
anlıyorum biliyorum hikaye akışında etkisi olmadığınıı ben sadece nasıl yapıldığını öğrenmek istedim yapmak gerekli mi demedim ^_^

6

21. 01. 2016, 13:18

Eğer arkadaşında da 3 kurban görevi varsa iptal etmesi gerekiyor.
ipucu için sağol ^_^
:thumbup:

Discussions similaires

Noter cette discussion