Vous n’êtes pas connecté.

1

06. 04. 2016, 21:38

Bi kaç soru

Arkadaşlar size bi kaç sorum olucak oyunu cok beğendim ev arkadaşımla oyuna başlamayı düşünüyoruz fakat şöle bi durum var oyunu nerde araştrsam herkez parasal durumu sölüyo fiyatlar pahalı herşey para oyun paraya dayalı 40lvlden snra para yatırmadan oynayamazsınız gibi bir çok yazı okudum kendim daha tecrübe edinmedim oyunda mmolarda emek üstüne kurulu bi oyun zaman vakit ayırıyoruz üniversite öğrencisiyiz hem zaman hemde parasal durumlar cok iyi değil size sorum oynayan arkadaşlar nasıl bi mevlalar dönüyo ne yapabiliriz free to play serverda olaylar nasıl suan parasız bişi yapabilirmiyiz neler yapabilirz oynanırmı herkeze teşekkürler keyifli oyunlar şimdiden.

2

07. 04. 2016, 11:02

WhackyWhacker
Amma sallamışsın ha sen hem oyuna sürekli sallayıp hemde oyuna çamur atıp oyunu neden oynuyorsun? emek verip tek kuruş yatırmaıdm bugüne kadar seninki yorum yapmak değil köstek olmak.sen bu ******* aldırma kardeş oyuna gir gez gör saçmalamış biraz.Hep böledir

CM notu: ***** ile işaretlenen kısım hakaret içerdiğinden dolayı editlenmiştir. Hakaret etmeden diyalog kuralım.

This post has been edited 4 times, last edit by "Drakdish" (27.04.2016, 15:47)

3

07. 04. 2016, 11:26

Arkadaşlar size bi kaç sorum olucak oyunu cok beğendim ev arkadaşımla oyuna başlamayı düşünüyoruz fakat şöle bi durum var oyunu nerde araştrsam herkez parasal durumu sölüyo fiyatlar pahalı herşey para oyun paraya dayalı 40lvlden snra para yatırmadan oynayamazsınız gibi bir çok yazı okudum kendim daha tecrübe edinmedim oyunda mmolarda emek üstüne kurulu bi oyun zaman vakit ayırıyoruz üniversite öğrencisiyiz hem zaman hemde parasal durumlar cok iyi değil size sorum oynayan arkadaşlar nasıl bi mevlalar dönüyo ne yapabiliriz free to play serverda olaylar nasıl suan parasız bişi yapabilirmiyiz neler yapabilirz oynanırmı herkeze teşekkürler keyifli oyunlar şimdiden.
Her oyunda olduğu gibi ücretli ögeler bu oyundada bulunmakta. Fakat para yatırmadan oynayan bir çok oyuncumuz var. Oyunu kötülemek amaçlı illaki yorumlar olacaktır. Fakat 5 yıllık bir allods oyuncusu olarak şunu rahatça söyleyebilirmki Türkiyedeki mmorpg oyunları arasında en kalitelisi bu oyundur. Oyun tamamıyla Türkçe. Türkçe seslendirmede dahil. Tek bir olaya bağlı kalmıyorsun. Bir çok aktivite var. Bir kaç kitap çıkarılacak kadar güzel bir hikayesi var. Bence bir dene :)

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

4

07. 04. 2016, 12:50

Üniversite öğrencisi olarak Allods ciddi zamanınızı alabilir. Oyun genel anlamıyla güzel fakat bir noktada tek başınıza değil grubunuzla hedefe ilerleyebiliyorsunuz.
Aktif oyuncu bulamazsanız oyundaki zamanınız grup aramakla geçebilir.

Oyunun maddi noktasına gelirsek F2P serverda Allods malesef piyasadaki en pahalı oyunlardan biri.

Şöyle ki 100 - 200 TL vererek karakteriniz gelişmiyor. Oyuna binlerce lira yatırdıktan sonra karakterinizi biraz biraz elle tutulur bir hal alıyor.

Ya da P2P server tavsiye eden arkadaşları dinleyip daha az online oyuncu ama cebinizi yakmayan bir oyun oynayabilirsiniz.

İyi oyunlar

5

11. 04. 2016, 10:49

p2p ye gel ve sıkı oyuncuysan kral olur çıkarsın oynayışına bağlı olarak. 21 avro 3 aylığı bir aylığı 10 avro. oyunu ilk deneyecek arkadaşlar varsa f2p de değil p2p de deniyin

This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (12.04.2016, 08:54)

Discussions similaires

Noter cette discussion