This post has been edited 4 times, last edit by "Drakdish" (27.04.2016, 15:47)
Her oyunda olduğu gibi ücretli ögeler bu oyundada bulunmakta. Fakat para yatırmadan oynayan bir çok oyuncumuz var. Oyunu kötülemek amaçlı illaki yorumlar olacaktır. Fakat 5 yıllık bir allods oyuncusu olarak şunu rahatça söyleyebilirmki Türkiyedeki mmorpg oyunları arasında en kalitelisi bu oyundur. Oyun tamamıyla Türkçe. Türkçe seslendirmede dahil. Tek bir olaya bağlı kalmıyorsun. Bir çok aktivite var. Bir kaç kitap çıkarılacak kadar güzel bir hikayesi var. Bence bir deneArkadaşlar size bi kaç sorum olucak oyunu cok beğendim ev arkadaşımla oyuna başlamayı düşünüyoruz fakat şöle bi durum var oyunu nerde araştrsam herkez parasal durumu sölüyo fiyatlar pahalı herşey para oyun paraya dayalı 40lvlden snra para yatırmadan oynayamazsınız gibi bir çok yazı okudum kendim daha tecrübe edinmedim oyunda mmolarda emek üstüne kurulu bi oyun zaman vakit ayırıyoruz üniversite öğrencisiyiz hem zaman hemde parasal durumlar cok iyi değil size sorum oynayan arkadaşlar nasıl bi mevlalar dönüyo ne yapabiliriz free to play serverda olaylar nasıl suan parasız bişi yapabilirmiyiz neler yapabilirz oynanırmı herkeze teşekkürler keyifli oyunlar şimdiden.
Logiciel utilisé pour le forum : Burning Board®, développé par WoltLab® GmbH