Vous n’êtes pas connecté.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

21. 07. 2016, 14:59

p2p ile ilgili sorular

öncelikle meraba ben ve bir arkadaşım oyunu bundan 2 yıl önce 2-3 yıl oynadık sonra diğer oyuncularla taş farkından dolayı bıraktık şimdi p2p ye başlıycaz 2-3 güne ama aklımıza takılan bazı sorular var bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim

1-70lv la ulaşınca pvp ler çekiyormu yeterince pvp yapabilicekmiyiz kanlı cun ölüm arenası gibi pvp alanları hala varmı ve çekiyormu

2-yeterince türk varmı ingilizce bilmek zorundamıyız

3-astrale çıkabilicek adam bulabilirmiyiz astral yapabilirmiyiz

4-ozan açmayı düşünüyorum eskiden casus oynuyodum ama skiller tamamen değişmiş talent bulmam sıkıntı olurmu

(not:soruların çoğu oyuncu sayısı ve türk oyuncu sayısıyla ilgili fark etmişsinizdir allods pek bilinen bir oyun olmadığı için yeterince oyuncu varmı o konuda şüpeliyiz.)

2

21. 07. 2016, 15:07

Zephyr-

Apprenti

• Envoyer un message privé

Merhaba. Sorularına sırayla cevap vereyim :)

- hergün pvp alanlarına şahsen giriş yapabiliyorum. çekiyor.

- İmparatorluk tarafında Brotherhood birliği çatısı altında türkler olarak toplanmış bulunmaktayız. Şu an henüz 11 aktif oyuncumuz var. Giderek çoğalıyoruz.

- Hergün düzenli olarak Astrale çıkıyoruz. Özellikle gelişmekte olan arkadaşlarımızı çıkartıyoruz.

- Ozan talentinde sıkıntı yaşamazsın. Ben kendi talentimi seve seve paylaşırım :)

You only exist because we allow it

3

21. 07. 2016, 15:21

Merhaba. Sorularına sırayla cevap vereyim :)

- hergün pvp alanlarına şahsen giriş yapabiliyorum. çekiyor.

- İmparatorluk tarafında Brotherhood birliği çatısı altında türkler olarak toplanmış bulunmaktayız. Şu an henüz 11 aktif oyuncumuz var. Giderek çoğalıyoruz.

- Hergün düzenli olarak Astrale çıkıyoruz. Özellikle gelişmekte olan arkadaşlarımızı çıkartıyoruz.

- Ozan talentinde sıkıntı yaşamazsın. Ben kendi talentimi seve seve paylaşırım :)
çok teşekkür ederim rahatladım diyebilirim başladığımızda birliğinize girmek için hızla kasıp sabırsızlanıcam

4

21. 07. 2016, 15:26

Zephyr-

Apprenti

• Envoyer un message privé

Birliğimize gelmek için oyun içi iletişime geçmen yeterli. Bunun dışında seviye gözetmeksizin birliğe kabul edileceksiniz :) Gelişiminiz için elimizden geleni birlik olarak yapacağımızdan emin olabilirsin

You only exist because we allow it

5

21. 07. 2016, 15:30

6

21. 07. 2016, 15:52

bizde ittifak tarafındayız yani ittifakta da başlayabilirsiniz :) her türlü yardımcı oluruz. İstediğiniz tarafı seçin.

Noter cette discussion