Vous n’êtes pas connecté.

1

19. 04. 2017, 22:24

Oyuna girerken atıyor

Arkadaşlar dün akşamdan beri oyuna giremiyorum sürekli atılıyorum. Nedenini bilen var mı ? Oyuna girdikten bir iki dakika sonra tamamen atıyor. Oyunu silip yeniden kurmam da problemi ortadan kaldırmadı. Destek bölümünde denilenleri de yaptım.

2

20. 04. 2017, 10:56

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

• Envoyer un message privé

Merhaba,

Modeme reset atıp tekrar giriş yapmayı deneyin.Bazen bu ve benzeri sorunlar internet sağlayıcılarından kaynaklanabiliyor.

Güvenlik Duvarı ya da Herhangi bir antivirüs'ün engellemediğini de kontrol edebilirsin.
.

3

26. 04. 2017, 09:07

oyundan atıyor

Merhaba,

Modeme reset atıp tekrar giriş yapmayı deneyin.Bazen bu ve benzeri sorunlar internet sağlayıcılarından kaynaklanabiliyor.

Güvenlik Duvarı ya da Herhangi bir antivirüs'ün engellemediğini de kontrol edebilirsin.
Modeme reset atmam veya antivirüs programları dahil bütün güvenlik sorgulamalarını kaldırmama rağmen aynı sorunla dün akşam yine karşılaştım . Ve aynı sorun hala devam ediyor. Oyuna ne zaman bir sunucu bakımı gelecek ?

4

26. 04. 2017, 13:19

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

• Envoyer un message privé

Modeme reset atmam veya antivirüs programları dahil bütün güvenlik sorgulamalarını kaldırmama rağmen aynı sorunla dün akşam yine karşılaştım . Ve aynı sorun hala devam ediyor. Oyuna ne zaman bir sunucu bakımı gelecek ?

Merhaba,

Ekran kartını güncellemeyi dene lütfen.Bakım çalışmalarını "Güncellemeler/Sunucu Bakımları " bölümünden takip edebilirsin.
.

Discussions similaires

Noter cette discussion