Vous n’êtes pas connecté.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

25. 12. 2017, 11:52

Lisad

Professionnel

• "Lisad" started this thread

Travail: Magic tricks

• Envoyer un message privé

Global Kostüm Satışı: Şimdi Sizlerle! 25/12/2017

İttifak ve İmparatorluk tarafları mimarları kaçmaya zorladıklarından dolayı. Organizatörler tüm büyük Meslek eğitmenleriyle birlik olup, Sarnaut'un özel sakinlerine muhteşem bir etkinlik sunmaya karar verdiler. Moda hayranları sizlere en güzel ve özel kostümlerini sunmaktan dolayu gurur duymaktadırlar! Global Kostüm satışınahoş geldiniz!

Bugünden itibaren Sarnaut'un her tarafında kostüm edinebilirsiniz! Tarihsel kostümler, etkinliklere özel ve kaderimsi kostümle ve de daha fazla sürprizler sizleri bekliyor!

Daha fazla bilgi
!
Regards,
Allods Online Administration

This post has been edited 1 times, last edit by "Gladia" (25.12.2017, 13:47)

2

25. 12. 2017, 12:15

haki34reis

Apprenti

Travail: allods online da farmer

ya bu etkinlik sürekli olan birşey olarak kalsa hiç gitmese isteyen istediği kostümü alır zaten böyle birşey uzun zamandır isteyen eminim çok insan vardır

3

25. 12. 2017, 15:48

Maalesef bu dediğin mümkün değil.Zaten bu etkinlikte Gardrop kısmındaki tüm kostümler bulunmuyor ve etkinlik uzun aralardan sonra tekrar geliyor.Bu sefer olmazsa bir sonraki etkinlikte şansını deneyebilirsin . Teşekkürler

Noter cette discussion