Vous n’êtes pas connecté.

1

20. 08. 2014, 12:16

Kızıl Burç

Kızıl Burçta bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum. taşları ve itemleri güçlü 6 kişinin karşısına konu mankeni gibi çıkarılıp "xxx bir vuruşta iki kişiyi hakladı" gibi saçma sapan bir durumla muhatap bırakılıyoruz. bazan öyle abartılı oluyor ki 6 kişinin 2si şifacı 2si karabüyücü 2si de asker oluyor. gel de başa çık. olacaksa buff kullanılmadan sayılar eşit halde olsun. (mesela)
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!

2

20. 08. 2014, 14:32

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

• Envoyer un message privé

Kanlı vadi , vahşi çiflik , eğitim kampı, kızıl burç sizlerde biliyorsunuzki her pvp alanının amacı ve kuralı farklı, kızıl burç alanının amacı taşları itemleri düşük kalabalık bi topluluğun, güçlü sayıca az olan rakiple mücadele etmesi.
İleride değişiklik olur olmaz bilemiyorum.
İyi Oyunlar.
.

3

21. 08. 2014, 07:08

Kanlı vadi , vahşi çiflik , eğitim kampı, kızıl burç sizlerde biliyorsunuzki her pvp alanının amacı ve kuralı farklı, kızıl burç alanının amacı taşları itemleri düşük kalabalık bi topluluğun, güçlü sayıca az olan rakiple mücadele etmesi.
İleride değişiklik olur olmaz bilemiyorum.
İyi Oyunlar.
itemi tasi düsük olan istedigi kadar kalabalik olsun karsindaki itemi tasi yüksek olan olan oyuncu her gelene tek attigi karabüyücünün her durumda kendini sürekli fulleye bildigi bir saglam itemli ve tasli bir paganin karsi taraftaki 12 kisiyi tek kesebildigi bir oyunda
aman demek istedigimi siz anladiniz

Discussions similaires

Noter cette discussion