Vous n’êtes pas connecté.

1

13. 11. 2014, 11:03

Foruma Giriş Yapamama

Ana sayfadan veya forumdan ID şifre yazıp giriş yap dediğimde giriş başarılı olduğu halde forum sayfasında giriş yapmamış, ana sayfada(portalda) giriş yapmış gözüküyorum. Çok nadiren bu hata ile karşılaşmadan foruma girebiliyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?
Righteous in Wrath

2

14. 11. 2014, 01:00

Merhaba benzer bir problemi yaşadığım için en azından belki yardımcı olur diye yazayım dedim :) Problemin temeli de benim yaşadığım problemle aynı ise çözüm olacaktır. Öncelikle kullanmış olduğun tarayıcın eğer ki geçmişi hatırlamıyor pozisyonda ise foruma giriş yaptığında seni login olarak göremeyebiliyor bu sebepten dolayı bu seçeneği işaretlediysen kaldırman da fayda var :)

3

14. 11. 2014, 10:24

WasLey

Disciple

• Envoyer un message privé

aynı sorun bendede vardı sorunun sadece bende oldugunu düşünüyrdum aynı şekilde ana sayfada giriş yapmış bulunuuyoruz ama forum sayfasında giriş yapmadınız yazısı çıkıyor.

4

08. 12. 2014, 14:10

şifreyi kaydettiğinde düzeliyor ancak

5

08. 12. 2014, 14:49

aynı sorun bendede var sorun forumda

6

08. 12. 2014, 15:18

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

Foruma girmekte sorun yaşayan arkadaşlar,tarama verilerini ve çerezleri temizleyip giriş yaptıklarında sorunları düzelecektir.
Genellikle sorun çözümü bu yönde.

.

7

09. 12. 2014, 15:21

WasLey

Disciple

Maalesef aynı sorun devam ediyor
aynı sorun bendede var sorun forumda

Bencede forum tüm tarayıcılarla uyumlu degil galiba.

8

28. 12. 2014, 15:27

Baya zaman geçti ama sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlar varsa; Chrome için linkin yanındaki kilit işaretine tıklayıp medyalara izin verince giriş yapabildim. (Girişin medya ile ne alakası var bilemiyorum.) İyi forumlar.
Righteous in Wrath

9

07. 01. 2015, 11:43

Dediğimi unutun. 2 güne yine foruma girmez oldu. Yandex indirdim şimdilik sorun yok. Hayırlısı diyelim.
Righteous in Wrath

10

12. 01. 2015, 17:41

WasLey

Disciple

Dediğimi unutun. 2 güne yine foruma girmez oldu. Yandex indirdim şimdilik sorun yok. Hayırlısı diyelim.

Sorunun bizden kaynaklı birşey olduğunu düşünmüyorum denemedigim tarayıcı kalmadı :) şuanda kullandıgım tarayıcıda bi kaç güne bozulur .
Eger mümkünse modlar bu konuyu yönetime yada forumla ilgilenen kişiye iletirlerse sevinirim.

11

12. 01. 2015, 19:52

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

Sorun iletilmiştir.
.

12

15. 01. 2015, 12:54

Sorunun bizden kaynaklı birşey olduğunu düşünmüyorum denemedigim tarayıcı kalmadı :) şuanda kullandıgım tarayıcıda bi kaç güne bozulur .
Eger mümkünse modlar bu konuyu yönetime yada forumla ilgilenen kişiye iletirlerse sevinirim.

VPN'lere göz at. Bende işe yaradı.

Edit: Özel mesajlarına bak.
Righteous in Wrath

Discussions similaires

Noter cette discussion