Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Aynı id deki karakterler
selam arkadaşlar aynı id yani account daki karakterlerimizi başka id lere verebiliyormuyuz? oyuna başlamak isteyen ama lvl kasmaya üşenen arkadaşlar var onlar için güzel bi yol olmuş olur aslında değilmi?
mesela benim id de 5-6 tane karakter var lvl leri 40 tan 60 a değişik değişik. böyle bişey mümkünmü acaba?
selam arkadaşlar aynı id yani account daki karakterlerimizi başka id lere verebiliyormuyuz? oyuna başlamak isteyen ama lvl kasmaya üşenen arkadaşlar var onlar için güzel bi yol olmuş olur aslında değilmi?
mesela benim id de 5-6 tane karakter var lvl leri 40 tan 60 a değişik değişik. böyle bişey mümkünmü acaba?
Mümkün değil, olmasın da. Oyuna başlayan birisinin oyunu öğrenmesi için karakterini sıfırdan kasması çok daha mantıklı. Üşenen başlamaz zaten. Ancak kasılma aşamasında görev explerinin 2 katına çıkarılması durumu olursa bütün herkes rahatlayacak.
Arkadaşın izah ettiği gibi böyle birşey mümkün değil.
.