Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Random Hesap Blokesi

5 Yıllık hesabım uzun süredir aktif oynamıyordum 1 aydır girmedim bile bloke edilmiş. Neye göre banlandı hiç bir bilgi yok ?( zaten oyunda az sayıda oyuncu kaldı geriye kalanları banlamaktan ne anlıyorsunuz ? :thumbdown:

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Shelva« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

5 Yıllık hesabım uzun süredir aktif oynamıyordum 1 aydır girmedim bile bloke edilmiş. Neye göre banlandı hiç bir bilgi yok ?( zaten oyunda oyunca kaldı geriye kalanları banlamaktan ne anlıyorsunuz ? :thumbdown:
11 Aydır oynuyorum her zaman nakit çekerim ve premmium olduğum halde bloke ediliyorum :evil: hiç bir illegal aktivitede bulunmadım halde ne için banlanıyorum anlamadım ....

3

+++++

bizim guild komple banlanmış neden banladılar anlamadım

4

hadi bende 5 taş vardıda 10 taşlılarda gitti

5

Arkadaşlar haksız yere bloke edilen çoğu hesabın blokesini zaten kaldırdık bu işlem biraz daha devam edicek.Sizden sabırla beklemenizi rica ediyorum.Ayrıca karakterinizin illegal bir olaya karışmadan bloke edildiğini düşünüyorsanız Destek Ekibimize bir ticket göndermeniz gerekmekte.Ticket göndererek bizlere yardımcı olabilirsiniz , böylece daha hızlı ve kesin bir sonuç elde edilebilir.Destek Ekibimiz

6

Ticket a halen cevap gelmedi ne yapayım daha 10000 tl daha mı harcayayım oyuna karakterin banını kaldırmak için inanılır gibi değil Lemmykilmister.. beni bilen bilir

7

Sizler gibi binlerce ticket atan oyuncu var bu biraz uzun sürebilir.Haksız yere bloke edilen karakterlerden herhangi bir ücret talep edilmiyor zaten.

8

ban toplu atıldı biraz saçma oldu ama tek tek açıyorlar merak etmeyin

9

Arkadaşlar haksız yere bloke edilen çoğu hesabın blokesini zaten kaldırdık bu işlem biraz daha devam edicek.Sizden sabırla beklemenizi rica ediyorum.Ayrıca karakterinizin illegal bir olaya karışmadan bloke edildiğini düşünüyorsanız Destek Ekibimize bir ticket göndermeniz gerekmekte.Ticket göndererek bizlere yardımcı olabilirsiniz , böylece daha hızlı ve kesin bir sonuç elde edilebilir.Destek Ekibimiz
Ticket Atmama rağmen halen cevabımı alamadım yani nekadar sürücek açmanız en geç

10

aynı şekilde bende 2 senedir oynuyorum random ban atılamsı gerçekten büyük bi saçmalık hiç bi şeye bakılmadan ban atılması ayrıca bi konu zaten yani pes doğrusu bişey demiyorum allods team de cidden sıkıntılar var demektir

11

Pitbull ben seni tanıyorum merak etme açarlar

12

13

Toplu kristal girişi olanları incelemeye aldılar incelenen hesaplar açılıyor çoğunun açıldı bile

14

Toplu kristal girişi olanları incelemeye aldılar incelenen hesaplar açılıyor çoğunun açıldı bile

15

yani bari biraz daha seri çalışın yada ne biliyim bi bilgilendirme olsun yapın başka bişey istemiyoruz

16

Ekip elinden geldiğince hızlı çalışıyor , konuya ilişkin gerekli açıklamarı Buradan okuyabilirsiniz.

17

haki34reis

Schüler

Beruf: allods online da farmer

• Nachricht senden

toplu kristal mi ? ben sihirli lamba geldi diye 1500 kri çektim hepsi bu daha öncesindede kri çekmişliğim yok yani uzun zamandır almıyordum 1500 kri için mi ben ban yedim ? oyun sürem 18 19 saat bütün hayatım bu oyun sebepsiz yere oynayan insanları banladılar

18

toplu kristal mi ? ben sihirli lamba geldi diye 1500 kri çektim hepsi bu daha öncesindede kri çekmişliğim yok yani uzun zamandır almıyordum 1500 kri için mi ben ban yedim ? oyun sürem 18 19 saat bütün hayatım bu oyun sebepsiz yere oynayan insanları banladılar

Olay kristalin illegal yollardan elde edilmesiyle alakalı , Allods Online'ın kendi sitesinden ve ödeme yöntemiyle alınan kristalle alakası yok.En yakın zamanda bu işlem sona erecek merak etmeyin.

19

oyundan çektiysen açılır biraz sabırlı olun

20

peki birşey sorucam illegal alım yapımlarla alakalı diyosunuz bunu hesapalrı bloke etmedne belirlemenin yollarıda var ordan bakmak yerine nie bloke yi seçtiniz