Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

haki34reis

Schüler

• »haki34reis« ist der Autor dieses Themas

Beruf: allods online da farmer

• Nachricht senden

Bunu yazma gereği duydum minnet amaçlı

Gerçekten allods online da bu kadar büyük bir değişimi görüceğimi asla düşünmez ve aklımın ucundan geçirmezdim karakterleri açıp suçlu olduğunuzu kabul edip ve dahasıda telafi için 3 k bonus kri vericeğinizi düşünmezdim bu yaptığınız şey yapabilceğiniz en iyi şeydi gerçekten yönetime teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunarım bunu yazma gereği duydum çünkü daha önceki allods online yönetimi asla böyle birşey yapmıcağını bildiğim için şuanki yönetim okadar iyi ve oyuncularını düşünen bir yönetim ki tekrardan çok teşekkür ediyorum ve minnet duyuyorum

2

Bu düşüncelerin beni gerçekten çok mutlu etti. Asıl biz teşekkür ediyoruz. Birlikte daha güzel günler geçirmek dileği ile.
Saygılar^^

3

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Evet, yüzlerce hatta binlerce liralık kaçak kristal satın alanların banlarının açılıp birde üstüne kaçak kristaller ile satın aldıkları hiç bir şeyin silinmemesi hatta ve hatta yetmez gibi 3k bonus kristal hediye edilmesi yeni gelen ekibin ne kadar iyi olduğunu kanıtlar nitelikte (:
^ . ^

4

65 de kaçak kristal alan herkes banlandı açılmadı.Burada suçsuz hesaplara özür amacıyla 3k bc gönderiliyor.Yönetim yaptığı yanlışın farkına varması beni sevindirdi.

5

Şahsen benim kendi birliğimde kaçak kristal ile ilgilenen oyuncu şu an da banlı. Karalama kampanyasını başlatmadan önce daha ayrıntılı bilgi sahibi olman gerek.

6

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Bana dediysen, benim birliğimdeki kullananlar, binlerce liralık kaçak kristal alanlar şuan oyunu aldıkları kaçak kristaller ile yaptıkları itemler ve taşlarla oynuyorlar. Hiç bir şekilde o kristalleri falan ödemedilerde.. Keza daha önceki mod beğler saygı çerçevesinde konuşurken sizin böyle senli menli konuşup atar yapmanız hoş değil. Sizi tanımam etmem, paranoyak davranıp karalama kampanyası hayalleri kurmanıza kargalar bile güler.
^ . ^

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Jinn« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

7

Kaderin tebessümüyle kurtulamıcaklarını anladılar :D 3k kristal özür için güzel ama bidaha tekrarlanırsa seneye 10k kristal bile kurtarmaz :) İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz....

8

seneye gerek yok deneyimsiz olan destek ekibi bir güncellemeyi bile beceremeyip serveri çökerttiler:) şimdi normalde 2 saat süren genel bakım 24 saati aştığına göre patch de 1 hafta kapalı kalır sanırım oyun

9

Böyle hatalar olur geçen haftada bakım için kapatsalardı iki gün milleti banlamak yerine:D böyle tepkiler almazlardı. Belki pach geliyodur. Tr de az yaşamadık bozuk parçaları beklerken oyun kaç gün kapalı kalıyodu :D yada novogradda gipatta sıkışıp kalıyoduk :D

10

açıkcası geçen haftada bakım yapmak istediklerini ama yine bir yanlışlık yapıp oyunculardan bazılarını bloke ettiklerini düşünüyorum sonra günlerce biz hata yaptık demek yerine hesapları inceliyoruz sırayla açıcaz demeyi uygun gördüler hesaplar bloke edilmeden de incelenebliyor bunu unuttular sanırım

11

Ah o gipat varya o gipat dili olsada o hatada olanlar hakkında konuşsa
8) 8) JEX WAS HERE 8) 8)

12

bence yönetimin oyunculara göndereceği 3 k kristali az buluyorum en azında 1 haftalıkta sınırsız öz değiştirici vermeleri gerek diye düşünüyorum :D

13

Karakterim 4 gün banlı şekilde kaldı ban yemeden öncede 1 haftalık öz değiştirici basmış olmam tesadüfmü bilemedim :D Oyuna girdiğimde 1 saati kalmıştı

14

Lütfen artık tahmini kalan süreyi söyler misiniz? 2 şubat sabahı açmayı umuyoruz yazmışsınız fakat saat 15:08. Saygılarla
Turcomankhan

15

Selam

Lütfen artık tahmini kalan süreyi söyler misiniz? 2 şubat sabahı açmayı umuyoruz yazmışsınız fakat saat 15:08. Saygılarla

Sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuz gibi
''Maalesef, ciddi ve beklenmedik teknik zorluklar nedeniyle bakımın halen devam ettiğini ve oyunun en azından önümüzdeki 12 saat ya da daha fazla süre boyunca kullanılamayacağını bildirdiğimiz için üzgünüz.''

Sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılar.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »alamutkalesi« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

16

Mod abi bunu portaldanmı kopyaladın aynı yazı portaldada var bugün için. Yarında hafta sonu diyip çalısmıcaksınız :D

17

Selam

Mod abi bunu portaldanmı kopyaladın aynı yazı portaldada var bugün için. Yarında hafta sonu diyip çalısmıcaksınız
Yazıyı dikkatlice okumuş olsaydınız sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuzu ve alıntı yaptığımın göstergesi olarak da ''...'' tırnak işareti içerisinde yazdım. Tekrar bilgilendirme maksatlı. Sorunlar hakkında Teknik Ekibimiz tüm gayretleri göstermekte sorunların çözümü için uğraşmaktadırlar. En kısa zamanda zorlukları çözüp sorunların giderileceğinden eminim. Sadece biraz sabır göstermek gerektiğini hatırlatmak istedim.

Saygılar.

18

Şahsen benim kendi birliğimde kaçak kristal ile ilgilenen oyuncu şu an da banlı. Karalama kampanyasını başlatmadan önce daha ayrıntılı bilgi sahibi olman gerek.
SENİN BİRLİGİNDAKİ BAN ALAN KİSİ KİM ACİKLARMİSİN NİKİ? ALAN BAN YEMEDİ SATANDA YEMEDİ EGER Kİ CİDDEN BAN O KİSİLERE YÖNELİK OLSAYDİ NE SATAN NE SENİN BİRLİGİNDE (LEGEND İSA) TEK KİSİ KALMAZDİ. KİMLERLE UGRASİYORUZ COL COCUK.

19

komik

SENİN BİRLİGİNDAKİ BAN ALAN KİSİ KİM ACİKLARMİSİN NİKİ? ALAN BAN YEMEDİ SATANDA YEMEDİ EGER Kİ CİDDEN BAN O KİSİLERE YÖNELİK OLSAYDİ NE SATAN NE SENİN BİRLİGİNDE (LEGEND İSA) TEK KİSİ KALMAZDİ. KİMLERLE UGRASİYORUZ COL COCUK.

20

Kesinlikle

Bana dediysen, benim birliğimdeki kullananlar, binlerce liralık kaçak kristal alanlar şuan oyunu aldıkları kaçak kristaller ile yaptıkları itemler ve taşlarla oynuyorlar. Hiç bir şekilde o kristalleri falan ödemedilerde.. Keza daha önceki mod beğler saygı çerçevesinde konuşurken sizin böyle senli menli konuşup atar yapmanız hoş değil. Sizi tanımam etmem, paranoyak davranıp karalama kampanyası hayalleri kurmanıza kargalar bile güler.
AYNEN SANA KATİLİYORUM.. TAMAMEN OLAYİN ÖZETİ BU. BEN SATAN KİSİNİN BAN ALMADİNİ GÖRDÜM Kİ DİKKATİNİZLE ALLODS ONLİNE FECEBOK HESABİNA GİRİN YORUMDAKİ KÜCÜK COUGA BAKİN 14 15 YASİNDA 13 TAS BASTİM BAN YEDİM DİYOR :)) SANKİ SABANCİNİN OGLU. O YASTAKİ COCUK NEYİNE TAS BASİYOR . ALLODS BANA GORE TÜM GÜVENİRLİGİNİ KAYBETMİSTİR.