Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Silah görünümü

o değilde Smuggler's Paradise sunucusuna ne zaman silah görünümlerini getireceksiniz, bu kadar yetim bırakmayın bu sunucuyu.

2

o değilde Smuggler's Paradise sunucusuna ne zaman silah görünümlerini getireceksiniz, bu kadar yetim bırakmayın bu sunucuyu.
Merhabalar
Bu konuyu yetkili departmana iletiyorum. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
İyi oyunlar.
.

3

Abi kaç kere daha ileticeksiniz ki bence boşuna umutlanmasın kimse . Burdaki acı gerçek şu p2p server'ı aşırı derecede önemsiz allods ekibi için.

4

Önerileri ve istekleri iletmek geleceği anlamına gelmez umutlanacak bir şey yok. Ben pazartesi öğrenirim.
.

5

Yarın bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.

6

Merhabalar

Geri bildirim:
Bu nesne [P2P] Smugglers Paradise sunucusunu kapsamıyor olmasına rağmen, yinede isteğiniz üzere konuyu ilgili departmana bildirdim ve gelen cevap olumsuz. P2p sunucusuna silah görünümünün gelmeyeceğini belirtmek isterim.
.

7

ru p2pde olupda biz de olmayan o kadar çok şey var ki, neden kapsamadığını anlamadım ama yanıtınız ve ilginiz için teşekkürler zaten oyuncuda kalmadı serverde, kapatırsınız daha iyi olur.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »maviasura« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

8

Bu talebinizi ben de müdürlerimize ilettim. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

9

size güzel bir haberim var - P2P sunucusu için silah görünümü üzerinde çalışılıyor, yalnız ne zaman hazır olur o konuda herhangi bir süre veremiyorum :)

10

ne kadar teşekkür etsem azdır. Birşeyleri değiştirme çabanız için sağolun.

11

ne kadar teşekkür etsem azdır. Birşeyleri değiştirme çabanız için sağolun.

rica ederim. bizler sizlere hizmet etmek için buraladayız.

Thema bewerten