Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Sürekli hata raporu alıyorum

Son güncellemeden sonra oyuna girdiğimde sürekli hata raporu alıyorum.Sadece Novogradta gezerken hata almıyorum.Başka bir mape geçtiğimde %90 ihtimalle hata alıyorum ve oyundan atıyor.Tekrar girdiğimde tekrar aynı sorunu alıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
CHAKICI

Chakici Online

3

Öncelikle senden oyunun dosyalarını onarmanı isteyeceğim. Bunu aşağıda ki şekilde gördüğün gibi yapabilirsin.

Buna rağmen sorunun devam ediyorsa Destek sistemimize bir ticket atabilirsin. Yardımcı olacaklarına eminim. :)
İyi oyunlar

4

Öncelikle senden oyunun dosyalarını onarmanı isteyeceğim. Bunu aşağıda ki şekilde gördüğün gibi yapabilirsin.

Buna rağmen sorunun devam ediyorsa Destek sistemimize bir ticket atabilirsin. Yardımcı olacaklarına eminim. :)
İyi oyunlar
Bunu yaptım yine aynı hata devam etti.Desteğe ticket attım teşekkürler.
CHAKICI

Chakici Online

5

Ticket attım ve hala cevap verilmedi.Oyuna giremiyorum.
CHAKICI

Chakici Online

6

Ticket ID numaranı benimle özelden paylaşır mısın lütfen.

7

Kota sorunun yoksa tekrar yükle tamamını nevzat boşuna uğraşma

8

aynı sorunu bende yaşıyorum sürekli hata raporu geliyor aynı resimdeki gibi oyundan atıyor sürekli bende yeni ticket attım umarım bir çözüm bulurlar