Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bir oyuncu veya npcyi target aldığımda böyle oluyor
Başlıktada belirttiğim gibi target aldığımda oyun ekranı böyle oluyor.Sorunun çözümünü bilen var mı?
Oyun dosyalarını şuradan:

kontrol ettir.
Eğer sorunun çözülmez ise yakın zamanda yüklediğin (ya da eskiden yüklediğin ama yeni güncellemede bozulmuş olabilecek) addonlardan birisi hata veriyor olabilir belki onları da bir gözden geçir. (Bu adımı ilk olarakta uygulayabilirsin.)
Jinn' in de dediği gibi yakın zamanda yüklemiş olduğun herhangi bir eklenti veya uzantı oyun dosyalarını bozmuş olabilir, onarmayı dene. Buna rağmen hala aynı hatayı almaya devam ediyorsan ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsin.
Eklentileri sildim,onarımı yaptım,ekran kartını güncelledim ama olmadı.
Oyunu komple silip baştan yükle derim. O kırmızılık onarımla düzelecek bir soruna benzemiyor
Onuda yaptım fakat olmadı.