Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Çok yavaş
ARKADAŞLAR NET HIZIM 20 MEGABİT ANCAK HERDAN ÇOK YAVAŞ ÇEKİLİOYR OYUN BUNU HIZLANDIRMANIN BİR YOLU VARMIDIR YADA İNDİRMİŞ OLAN BİRİ HAYRINA ZİP OLARAK YUKLEYİP LİNKİNİ ATABİLRMİ SUNUN LÜTFEN
<<<<<<<
bizdede yavaş daha 3,5gb/7,5gb
yeap... ı am lucky ,it s about 5,5G. :d
nerden indiriyorsunuz arkadaşlar?
cihan bi sus ya zaten tepem attı
<<<<<<<
sakin ol la alışık olalım diye yazdım

bende sinirliyim ama kendimi hazırlamıştım kafadan 2gün girmemeyi bekliyorum zaten
HACI İNDİRMEYİ BAŞARIRSAN Bİ ZİP E SIKIŞTIRDA LİNK KOY LA UPLOAD EDİP
<<<<<<<
daha 1,5 G var böle bırakacam sabaha kadar yüklesin uykumu getirdi valla sende bırak . akşamdan beri yüklüyo bi bitiremedi gitti.
İLK Bİ 800 KB SN ÇEKİODU SONRA TANK DİYE 20 KB SN OLDU 2 GUN FELAN DİO ÇLDRCAN YAKINDIR
<<<<<<<
zaten topu topu 7,5G bak akşamdan bu saate 5,5 g yükledi akşam 7den beri

sabaha kadar biter illa seninkide.
Çarım görünmüyo yönetim el at şuna bi açıklama yap pls
DANN
bunu hizladirmanin bir yolunu bilen varsa yardim etsin lutfen yada indirmis birisi varsa lutfen zip yapip link atsin arkadaşlar
<<<<<<<
nerden indiriyorsunuz ???????