Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

9 Yıl Önce Kullandığım Hesabım

Merhabalar,

Allods Online'ın ilk oyuncularından biriydim. 2011-2012 yıllarında oynadım bu oyunu o zamanlar en son seviye yanlış hatırlamıyorsam 48di. 47. seviyede oyunu bırakmıştım. Oyunu özlediğimi fark ettim fakat şifremi unuttum yaptığımda o zamanki e-posta adresimin sistemde bile kayıtlı olmadığını gördüm. Şimdi o e-posta adresiyle üye oldum. Hesabım silindi mi? Geri getirebilme şansımız var mıdır?

Saygılarımla.

2

Merhabalar, Bu konu hakkında 'Kullanıcı Desteği ' bölümü üzerinden ticket göndermeniz gerekiyor.
.

3

Merhabalar, Bu konu hakkında 'Kullanıcı Desteği ' bölümü üzerinden ticket göndermeniz gerekiyor.
İlginiz için teşekkür ederim. Ticket'ı konuyu açtıktan hemen sonra attım. Acaba kurtarılma şansı var mıdır hesabımın ümitlenebilir miyim:D

4

Eski hesapların zaman aşımına uğrama veya silinme gibi bir durumu yok. Senden bazı bilgiler isteyeceklerdir, bu sorulara cevap vermen lazım en azından hatırladığın kadar.
.