Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Yeniden başlamak?

Merhaba arkadaşlar 2011 yıllında allods oynuyordum üniversite sınavları sebebi oyunu bırakmıştım. İmparatorlukta 28 level bir paganım vardı. Geçenlerde öylesine denemek için oyuna girdim ama harita bomboştu kimse yoktu bende direk sildim oyunu neyse şimdi sunucular birleşti acaba imparatorlukta durum nedir kalabalık var mı ve 28 level karakterden devam etsem oyuna çok yabancılık çeker miyim çok fazla değişen şey oldu mu?

2

Son level 60 oldu..Bu arada artık kalabalık olur serverler birleştiya o bakımdan ;)
""--__BEYAZ__--""

3

impi bilmem ama ittifak acayip kalabalık dostum

4

ILosMasTeR

Anfänger

• Nachricht senden

Tabii çok kalabalık , bütün kuzey amerikadaki insanlar ve avrupadaki insanlar tek bir sunucuda ve sadece 2 kanal yani ch var , bu yüzden eskisine göre hafif bir lag bile var , önemsiz ama eskiden 10 ping ile oynarken şimdi 100'e çıkmış gibi ^^ ilerde artar umarım bu ch'ler .

5

geçen oyuna girdiğimde dünya gözü kastı böyle kalabalık görmeyeli çok olmuştu ;(

6

İmparatorlukta durum hala aynı sanırım dün girdim ancak yine bomboştu :/ Nerede o eski imparatorluklar

7

The Rainmaker

Anfänger

Beruf: Öğrenci

• Nachricht senden

Tabii çok kalabalık , bütün kuzey amerikadaki insanlar ve avrupadaki insanlar tek bir sunucuda ve sadece 2 kanal yani ch var , bu yüzden eskisine göre hafif bir lag bile var , önemsiz ama eskiden 10 ping ile oynarken şimdi 100'e çıkmış gibi ^^ ilerde artar umarım bu ch'ler .

onun adı ch değil sv veyada sunucu birisi paralı sunucu diğeri ise f2p olan sunucu
TURKEY-Dregord

8

ILosMasTeR

Anfänger

• Nachricht senden

onun adı ch değil sv veyada sunucu birisi paralı sunucu diğeri ise f2p olan sunucu

Hayır sen yanlış anladın sanırım , ben CH'den bahsediyorum sunuculardan değil , kalabalık maplerde çıkıyor bu seçenek otomatik 1-2 CH oluyor sağ üstte minimapin solunda dün 1-2-3 gördüm okadar kabalıktı demek 3.de açılmış :)

4story oynadıysan bilirsin bu sistemi :) ama burdaki otomatik bir sistem yani biz birşey seçmiyoruz istenilmediği sürece , tahminimce mapteki oyuncu sayısı 100 olunca 2.kanal oluşsun diye bir sistem getirilmiştir 101.kişi mape girdiğinde otomatik 2.ch oluşuyor ve oyuncu 2.kanaldaki mape ışınlanıyor böyle olduğunda 1.ch'deki oyuncular 2.ch'ye geçebiliyor dediğim gibi minimap'in solunda geçiş arayüzü oluşuyor eğer 201.kişi girersede 3.ch oluşuyor , büyük ihtimalle böle yapışmıştır ^^ veya mapte aşırı yüklenme olduğunda oyun bunu anlıyor ve 2.kanal oluşuyordur , neyse kanallı sistem olması güzel bir sistem , aşırı oyuncu ve lag sorunu böyle kolayca kalkıyor .

Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von »ILosMasTeR« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)