Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Migrate tuşu

migrate tuşu bende çıkmıyor önceden başka bi e postayla kaydolmuştum şimdi ise migrate tuşu çıkmıyor bu yüzdende hesabımı aktaramıyorum ne yapmam gerek ?

3

sorunum hala çözülmedi ticket attım geri dönen olmadı

4

ya biri bişey söyliycekmi artık hala hesabımı aktaramadım ben

5

+ Mozilla'dan Allodstr.com adresine girip ordan hesabınızı taşımayı denediniz mi?
İzmir - 35
Gediz Üniversitesi - Grafik Tasarım

## AllodsOnline GMBH.

6

ordanda olmuyo migrate yazan linki yazıyorum 403 what are you doing here? go back and keep fighting yazıyor migrate tuşu çıkmıyor

7

Cevap yazan yok ama, TeamViewer varsa gelip bakabilirim.
İzmir - 35
Gediz Üniversitesi - Grafik Tasarım

## AllodsOnline GMBH.

8

9

Hesabını şu an hatırlayamadığın bir my.com hesabına bağladın sanırım. Migrate tuşu bundan dolayı çıkmıyordur. Destek ekibinden cevap bekliyeceksin :)

10

desteğe mesaj atalı 1 hafta oldu nerdeyse az önce bidaha attım

11

ama ben şöyle bişey yaptım karakterimin hesabından bir çok e postayla denedim öncedende ilk başka bi e postayla aktarım yapayım dedim o e postamda çalınmış böle kaldım işte aktaramıyorum

12

Destek Sizden Kayıt Oldugunuz E-mail adresi ile irtibat'a gecmenizi kattiyen isteyecektir.

13

nasıl yani anlamadım attığım iletinin cevabı benim e postamamı gelecek kusura bakmayın bu işlerden pek anlamıyorum sizleride uğraştırıyorum ama

14

Estafurullah. Yardımcı Olabilmek adına burdayız. Destek'e atmıs oldugunuz ticket'in cevabı sizin kayıtlı oldugunuz mail adresine gelicek.

15

tamam teşekürler forumdan kayıt olduğumuz e postamıza bakabiliyormuyuz hangi e postayla kayıt olduğumuza çünkü hesap aktarmak için çok fazla e posta açtımda :D

16

Malesef suan calısmalar devam ettigi icin. Henuz Eklenmemis.

17

tmm teşekürler ben bulurum tek tek deneyerek e postaları :D

18

bana hala geri dönülmedi ticket attım ve sorunum hala devam ediyo hesabımı aktaramadım

19

Hafta Sonu Destek Hizmet Vermiyor Malesef

20

ben hala sorunu çözemedim :D bu bilgisayarımdan my.comdu forumdu filan heryerden çıkış yapsam başka bi bilgisayardan kayıt olsam hesap aktarsam olurmu ?