Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Paladin Özü
paladin zımbırtısını basamıyorum nadir nesneden alcaksın demeyin b alınmış hali bunlarda ss ler:
Dostum bunu almışsın çok güzelde şu kısmını sanırım bilmiyordun : O özü kullanmak için hesabında belirli miktarda kristal olması gerekmektedir.4.0 patchinde bu miktar 2000 kristal idi.Şuan ne kadar olduğu hakkında tam bir bilgim yok ancak sanırım aynı fiyattaydı.
dostum bu direk müzayeden alınmış hali değil nadir nesneden alınmış hali
o konuda bir bilgim yok maalesef moderatörlerden birisine özel mesaj olarak göndermeyi yada destek birimine başvurmanı öneririm şuan etkinlik sürecinde olduğundan bu tarz bir konuya bakmaları zaman alabilir.
Sınıf değiştirmeyi en son nr zaman yapmistin.Bide atiyorum eskiden paladin din ama şifaya döndün ve 1 ay geçti tekrar paladin olamiyorsun. İlk sinifina dönmem icin 3 ay gecmesi lazim.Bide degistirdigin karakteri1 ay sinif degistiremiyorsun.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
1. Ve 2. Resimdeki beyaz cizgiyi ben olsam daha uzun yapardim