Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

KomandoR

Schüler

• »KomandoR« ist der Autor dieses Themas

Beruf: Amalgam Looter

• Nachricht senden

Derici ANA SORU - YARDIM tutturmaliklar

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . :?: :?: TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

.

2

KomandoR

Schüler

• Nachricht senden

3

Moblardan usta sandığı düşüyor.(ismini tam hatırlayamadım.)O kutulardan çıkıyor.
CHAKICI

Chakici Online

4

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

Sen zaten şuanda refroform şişesini almışsın, Mob kesmeye gerek yok Dericiye gidip leveline uygun kerpetenle levelini düşürebilirsin mazemelerin
İyi Forumlar
.

5

KomandoR

Schüler

• Nachricht senden

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

Sen zaten şuanda refroform şişesini almışsın, Mob kesmeye gerek yok Dericiye gidip leveline uygun kerpetenle levelini düşürebilirsin mazemelerin
İyi Forumlar
TY oyle yapacagim
.