Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

download with 7 kps

I'm using 20 megabit enthernet but the game downloading with 7 kps :S i was start download morning and still not complation .please try fix this problem

2

Eski launcher

Beyler eski launcherden güncelleme atıyorum 990 mb sonra verileri yüklücek öyle yapsak girmezmi :?

3

pls post the turkish topics in the turkish forum

4

Game application Hatası

Oyuna giriyorum ekran yükleniyor sonra game application hatası veriyor kapanıyor yardım pls.. ! :!:

5

e_mail adresi olmadan oyuna nasıl girilir

ata charım o adreste bulunuyor ve ben e_mail adresimi unuttuğum için oyuna giremiyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım

6

Hesap aktarım problemi

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum şöyle; Asıl kullandığım hesabımı sitedeki rehbere göre taşıdım ve onaylandı. Ertesi gün girmeye çalıştığımda şifre yanlış hatası aldım. Daha sonra asıl hesabını taşıdığım e-mail ile my.com da başka bir hesap açtım. Şifreyi sıfırladığım zaman asıl hesabımın değil diğer hesabımın şifresi sıfırlanıyor. 2 gündür sorunumu çözebilmiş değilim, destek sistemide açık değil. Yardım edebilecek bir yetkili yada arkadaş var mıdır? Şimdiden teşekkürler

7

e_posta

:( e_mail adresimi hatırlayamıyorum .e_posta olmadan oyuna nasıl girebilirim bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?Ata charım o adreste :(

8

gipat parçası HASARLI DOSYA?? (hata raporu)

Goblinbol dan çıktığımda karakteri gipat parçasına atmıştı şimdi gipat parçasından cıkamıyorum oyuna girer girmez hata raporu veriyor

Ne yapmalıyım

(yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler)

9

Ben Böyle Birşey Görmedim Görev yok.

Arkadaşlar reenkarne karakter açtım 47 levele geldim vahiy adasında bir görev aldım 7 tane kristal zırh parçası istiyor yaptığın görevlerle falan 1 tane veriyor neyse 6 da kaldı görevler bitti karanlık ada'ya gittim orayıda tamamladım fakat görev bitti sınır'da görev var gösteriyor fakat hiç bir görev yok varsa bi bilginiz paylaşın burda YÖNETİM hatalı zaten böyle giderse bu oyunun hali VAHİM.

10

Dahili hata

arkadaşlar oyuna girerken atıyor dahili hata diyor sebebi ne olabilir.hesaptaki diğer çarlarıma girebiliyorum ..
»serkkantr« hat folgendes Bild angehängt:
  • allodss.jpg
:thumbsup:

""SadButTruE""

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »serkkantr« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

11

Mühendis Yetenek Sıfırlanamaması (1-15)

Mühendis reende 1-15 leveller arasında müh. ölüm suyu varsa yetenekler sıfırlanmıyor.(yeni başlayanlar veya müh. ölüm suyu olmayanlar böyle bir sorun olmadığını söylediler.)

Gördüğünüz gibi level 16 olduktan sonra yetenekler sıfırlanabiliyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımızın level 16 olana kadar şu skil ne işe yarıyor bir açayım diye gitmemesi olacaktır. :)

12

6 level lanetli eşya görevinde sorun (acil yardım)

6 level lanetli eşya görevini almıstım bişeyler vermıstı görev yapmaya gittiğimde görev almıyordu yer yok diye bende iptal ettim üstümdeki o gelen beltle item gitti ve görev bul yerınden basınca oraya işaret etti gitmem için gittiğimde görevi aldım ama onarma tomarı vermıyor moderetor önceden böyle hatalar başkalarındada olmuştu dedi peki böyle hatalar oluyordu neden bakım çalışmasında düzeltilmedi lütfen yardım edin bari görevim yok olsunda yeni görevler gelsin onun yerıne yenileri gelmiyor onu yapmadan sıkıntı o düzeltirseniz sevirim 34 level charım yenıden acmak ıstemıyorum tamda kristal almak isterken böyle sorun olusa işim zor X(

13

Game application çalışmayı durdurdu.

oyuna girecekken bu geliyo yeni olmaya başladı hiç olmuyordu.yardımcı olun

14

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Oyunun donması

Arkadaşlar Herhangi bir savaş alanından ama özellikle goblinbolde alana giriş ve çıkışlarda oyun 15/20 sn arası donuyor sadece bende olan bir durumda degil birkaç arkadaşımdada bu sorun var destek sistemine ticket attık ama sorunu çözmemize yardımcı olmuyorlar çok sinir bozucu bi durum lütfen yardımcı olurmusunuz.?

Her bakımda çözülür diye umut ediyoruz ama bu bakımdada sorun çözülememiştir herhangi bir çözüm yoluda bulamıyoruz kaldık böyle.Çok sinir bozucu bir durum.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Discotech« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

15

Hesap oluştururken " İç Hizmet Hatası " alan oyuncularımızın dikkatine!

İç Hizmet hatasının çözümü:

Öncelikle hesap adı ve şifrenizin türkçe karakter içermemesine dikkat etmelisiniz. Sorun buna rağmen devam ediyor ise farklı bir e-posta adresi kullanın.

Sorun bu adımlardan sonra ortadan kalkacaktır.

İyi oyunlar

16

crash report

lütfen birisi yardım edebilrmi allods team crash report diye birşey geldi zarf gibi yazıları okunmuyor ne oldugunu blmiyorum vwe oyumna giremiyoryum yardım pls

17

MuskeTeR

Anfänger

Beruf: işletmeci

• Nachricht senden

Yüklenmiyor

Merbaha ben 6-7 ay önce oyunu bırakmışdım şimdi tekrardan başladım oyunu indirdim kademeleri indiriliyor diyor 7.95gb nin 7.74 de kalıyor bir sorum daha olucak oyunda kayde geçer bir farklılık veya vb şeyler oldumu misal büyücüler hakkında yoksa herşey gene aynımı?

18

MuskeTeR

Anfänger

• Nachricht senden

yok mu nedenini bilen bu sorunun?

19

MuskeTeR

Anfänger

• Nachricht senden

20

Merhaba
Launcher üzerinden tam yama indir seçeneğini seçerek indirin lütfen.
Geri kalan verileri oyuna girince indirecektir.
.

Thema bewerten