Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Bombcity

Anfänger

• »Bombcity« ist der Autor dieses Themas

Beruf: Pastacı

• Nachricht senden

%92de takılı kalıyor yardımm

resimdede gördüğünüz gibi %92de takılı kalıyor 1 saatdir bekledim hala acılmıor yetkililerden cevap bekliyorum :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Bombcity« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Bugün bakımdan sonra bi güncelleme geldi şuan sende veriler indiriliyordur biraz bekle sonra oyuna girebilirsin dostum :)

3

Hello

Message moved from English "General" section to Turkish "Technical" section
Allods Online Discord
Check out the community chat
Choose EU in #language chan
----
Rejoignez la communauté sur le serveur Discord Allods Online
Clic sur le drapeau EU dans le canal #language

4

Merhaba, Sunucuda girişlerde şuanda problem yok oyun klasöründen bin' dosyasına girip louncher'den girmeyi deneyin bir müddet sonra sorunun çözülecektir.
.

5

Bombcity

Anfänger

• »Bombcity« ist der Autor dieses Themas

Beruf: Pastacı

• Nachricht senden

Merhaba, Sunucuda girişlerde şuanda problem yok oyun klasöründen bin' dosyasına girip louncher'den girmeyi deneyin bir müddet sonra sorunun çözülecektir.
burdada sorun böyle yalnız

6

Güvenlik duvarının oyunu engellemediğinden emin olman lazım bunu bi kontrol edermisin, dosyaların bozulmuşta olabilir indirme yapmıyordur sağ üsteki oyun kontrolü düğmesine tıklayıp kurulu oyun iştemcisi dosyalarını kontrol et ve düzenleyi kontrol edebilirsin yinede çözülmezse ticket atıp destek sistemine yardım talebinde bulun.
.

Thema bewerten