Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Öğretmen Öğrenci Görevleri

Merhaba arkadaşlar Oyun içi Öğretmen Öğrenci görevleri lv ine göre (15 20 25 vs) Öğretmene ne kadar gold veriyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi :)

2

15 levelda 30 20 levelda 60 25 levelda 120 gibi katlanarak artıyor dostum taki öğrenci öğrtemen olana kadar :)
<<<<<<<

3

Teşekkür ederim :) Hayırsız bi öğretmenim var pek yardımcı olmuyor :) alıcağı paranın yarısını bana vericeğini söyledi merak ettim :) Tekrar Teşekkür ederim :)

4

imparatorlukta ve mistiksen bana gelene kadar değiştir hocanı kırışırız haha :D
<<<<<<<

5

İlk karakterimi ittifak tarafında açtım :D açtıktan sonra forumu da gezinmeye başladım ilerde imparatorluk tarafında oynar ve mistik açarsam siz gelene kadar değiştiririm ^^

6

eskiden

10 lv - 30 g

15 lv - 60g

20 lv - 120g

25 lv - 180 g

30 lv - 240g

35 lv - 320 g

40 lv - 500g

45lv - 1000g

50 lv - 3000 g

eskiden böyledi şimdi değişmiş olabilir

7

bence

ben ilk 40 lv e kadar hepsini sonra yarı yarıya yapardım. cırakım olanlar bilir ☺☻