Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Hasarlı sürüm tespit edildi , tamir edilsinmi ?

Oyuna girdiğimde "Hasarlı sürüm tespit edildi , tamir edilsinmi ?" diye bir soru çıkıyor "tamam" dedikten sonra bi güzel 4mb lik mod kısmındaki dosyaların alayını yüklüyor , yükleme bitince launcher baştan başlatılıyor ve tekrar hasarlı sürüm hatası alıyorum , kaç kere tamir ettirdim hep hasarlı bu dosyalar , rica etsem sadece bu 4 mb lik mod klasörünü upload edip verecek varmı belki sorunu çözer

2

Şuan upload ediyorum 2 dk içinde linkini de eklerim
http://www.dosyalama.org/download/2dd7bc…cb50321091.html
Buyur kolay gelsin
<<<<<<<

3

çalışırsa yazarım sağol

4

Rica ederim.Ama düzelmezse oyunu bastan kuran gerekir
<<<<<<<

5

Dostum istediğim dosya dizini "D:\Oyun Dosyaları\Allods Online (TR)\Mods" burası , yalnış atmışsın , tekrar atarsan sevinirim bu arada dosyalar 8 mb olmuş 4 dü en son , kaçtır tamir ediyom

6

tamam onada bakayım şimdi
<<<<<<<

7

http://www.dosyalama.org/download/9e692a…8de21f3292.html
rar formatında attım ondan 7.27 olarak gözüküyor. kolay gelsin
<<<<<<<

8

sağol bakıyorum

9

işe yaramadı kardeş , başka dosya onarıyor bu sefer , son kez şu ss dekileri gönderirsen
»hdofficial« hat folgendes Bild angehängt:
  • aaaa.jpg

10

yardım lütfen durmadan onarıyor şu dosyaları UP!

11

Merhaba, Oyunu kaldırıp tekrar yüklemen gerekiyor sürekli aynı hatayı alıyorsan.
.

12

oyunu kaldırıp yüklemek kolay olsa yapıcam ama yüklerkende bi okadar eziyet çekiyorum, bari sen yolla 5 mb lik şeyi çözer belki bi umut :S

13

Dosyalarla ekleme yaparak bi neticeye varamazsın oyunu tekrar kurun lütfen.
.

14

15

Yav format at ya da oyunu baştan kur yav
<<<<<<<

16

gene gevurlara kaldım ;(