Sie sind nicht angemeldet.

21

wcf.global.timeFormatLocalized

Sumaranka ya girerdik oynardık o Sumaranka yı özledim :D

22

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

benim en çok merak ettiğim bir şey var oyunda takvime baktım bulamadım bu bizim eski Tropik Ada etkinliği haziranda yine gelecek mi??

Tr serverındayken haziranın ortalarına dogru gelip eylül ayında bitiyordu.Bir önceki sene yanlış hatırlamıyorsam Çifte yarış görevi bugdaydı bi türlü düzeltmediler gitti. :)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »WasLey« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

23

Biz Sumarankayı oynamıyorduk, oynayamıyorduk. Çok nadir gördüm tüm kutular ezilmeden Sıçan'ı kestiğimizi. Diğer serverlerde genelde hiç kutu ezilmeden kesiliyordu. Ama güzel değişik bir savaş alanıydı, doğrudur.
Righteous in Wrath

24

Cora

Schüler

Beruf: Ork

• Nachricht senden

benim en çok merak ettiğim bir şey var oyunda takvime baktım bulamadım bu bizim eski Tropik Ada etkinliği haziranda yine gelecek mi??

Tr serwerındayken haziranın ortalarına dogru gelip eylül ayında bitiyordu.Bir önceki sene yanlış hatırlamıyorsam Çifte yarış görevi bugdaydı bi türlü düzeltmediler gitti. :)

evet çifte yarış uzun süre bug daydı ama son zaman düzeltilmişti ve Ay yaz armağanlarından baya biriktirmiştim :rolleyes: cidden gelmesini çok çok istiyorum ya ;(

25

Flamelord

Anfänger

Beruf: Öğrenci

• Nachricht senden

Tropik Ada gelsin abi ya zevki çıkmaz bütün yazın ;( ;( ;( ;(
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''

26

Hatırlıyorum da eskiden bi kara büyücü vardı adi HyrdA idi sonra FireBurnS olaral değiştirmişti çok da sağlamdı hani :P

27

Reklamlar
Righteous in Wrath

28

2 sene oncesınden raznov u hatırlıyorum saglam player ban yemiş...keıra vardı selen onu hatrlyrm :rolleyes: Shang vardı sonra8) sonra baskaaa ucangergedan vardı bıraktı ..yanı anlayacagınız saglam adamlar ya ban yemıs :D :D :D :D

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Discotech« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

29

30

yorumumda bı guzel edıtlenmıs :thumbdown:

Keira? Sağlam olarak demedin herhalde.
Righteous in Wrath

31

Keira? Sağlam olarak demedin herha
saglam adamın yanına not duserım 8)

32

Keira? Sağlam olarak demedin herha
saglam adamın yanına not duserım 8)

Anladım :thumbup:
Righteous in Wrath

33

MuskeTeR

Anfänger

Beruf: işletmeci

• Nachricht senden

eskiden sohbetlerde iyiydi mecnun abi[Onnumara]'yle şakalaşır dururdum ama şimdide aynı şakalaşmaya devam .d :D

34

rezzerlord

Anfänger

Beruf: Çook eski şifacı :))

• Nachricht senden

-Airmid-

selam beyler herkese hayırlı ramazanlar

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »rezzerlord« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

35

36

rezzerlord

Anfänger

Beruf: Çook eski şifacı :))

• Nachricht senden

-Airmid-

Oyunu bırakalı çok uzun süre oldu, oyun ne durumda oldukça merak ediyorum azda olsa bilgi verirseniz geri dönmeyi düşünmüyor değilim

37

Oyunu bırakalı çok uzun süre oldu, oyun ne durumda oldukça merak ediyorum azda olsa bilgi verirseniz geri dönmeyi düşünmüyor değilim
Merhaba, Oyunda baya bir değişiklik var şu anda üst seviye 60 sunucular birleşti yeni haritalar eklendi vb oyuna girip bir göz atmanı tavsiye ederim.

.

38

Cora

Schüler

Beruf: Ork

• Nachricht senden

hayırlı ramazanlar arkadaşlar ilk orucumuzu da tuttuk Allah kabul etsin

39

nonexist

Anfänger

Beruf: Allods yöneticiliği inşallah :D

• Nachricht senden

Cavaliers vardı orda mehmet abi felan vardı (Bylore) bunu görüp bana ulaşırsa sevinirim :thumbup:

40

Merhaba arkadaşlar. daha önce 55lwl güncellemesi gelmeden oyunu bırakmıştım. Allodsu özledim geri geldim,bi sürü oyun denedim. gibi ama hiçbiri allodsun yerini tutmadı ama şuan oyundaki Türk saysı sanırım azalmış neredeyse herkes . İnternetten film izlerken büyük sitelerin neredeyse tamamında allodsun reklamı çıkıyor ama rusça reklamı.... Türk sitelerinde falan hiç tr reklamını göremiyoruz... Tr reklamı yapılıp Türk sayısı artmazsa eldeki Türklerde Gidecek vallaha.. İttifakta oynuyorum. Yaşım 19

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Discotech« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

Thema bewerten