Sie sind nicht angemeldet.

21

wcf.global.timeFormatLocalized

mühendisin dirilmesi emilim şeklinde %30 emilim ile ani koruma sağlıyor 9sn sürüyor şifa almassa %1 can ile ölür dersin ama kendine can basan özel makinesi var yani gelecek patchle beraber mühendisten kral yok kısa ve öz bende mühendisimi kasacam o düşünce ozan yükselcek ikisi arasında oynarım artık:)

22

Ozan ilk geldiğinde Boss gibiydi 2 m canla dolaşıyordu. Çoğu kişi ozana yöneldi ona para harcadı. Sonradan düşürmeye başladılar yavaş yavaş dediğin konuma gelicek. Bu senaryo Mühendstede olucak.

Mühendis hakkında dediğine katılmıyorum Mühendis şuan çok iyi durumda değil iyi vuruyor fakat defansı hiç yok denecek kadar az 5.02 de mühendisi güçlendirmek için ellerinden geleni yapmışlar mühür koymuşlar şifa skilli koymuşlar kısaca mühendisi kral yapmışlar :3
onun haricinde ölümsüzlük haricinde tüm gelişim aşamaları ve bazı yetenekleri baştan yapılmış.
Örnek verecek olurasak savunması çok dediğiniz mühendisin
zırh değeri %15 artar ın yanına { sadece fiziksel yani }
tüm saldırı savunma ve mekanik bineklerin değerleri %20 artar.

gelde olma şimdi mühendis :D
ölüyü savaş anında kaldırma guruba şifaya x2
agır antremanlar ve auora
sağlık mührünün haricinde tüm gurup üyelerinin canı %15 artma aktif alan şifa ve gece şarkısının harcinde %40 ın altında yüksek şifa basmıyor ölümcül vuruş almış gurup üyesini %15 ile kaldırıyor zaten zararıda arttı hadi mühendis olalım :thumbup:
Ben zaten Mühendisim sorun yok o konuda :thumbsup:

23

Bazıları pvp de iyi bazıları toplu savaşta iyidir ozanın 1 vs 1 de pek iş yaptığı söylenemez ama toplu savaşta kraldır. Mistik toplu savaşta pek dayanamaz skilleri tek rakip üzerine uygulamaldır ama alan gurubu çok rahat bir şekilde dağıtıp sutunlayabilir. Mistik pvp de zaten pek bir iş yapması beklenemez adam kesme derdinde değildir rakipleri bozup şifacısını koruma veya rakibin şifacısının bozma görevi görebilir nasıl olur şifacıya dalan kişiyi mantık teması kurar onla ilgilenir onun haricinde bir iş yapmaz ve mistik oynadığın için şunuda bilmen lazım %30 un altında sürat skiline bastığın an hafıza kaybı saniyede 1 atacağın içinki 15 saniye boyunca durmadan kosarak atıcaksın rakip ilk 5 skillde ölür buda bir sonraki mantık temasını 1 dakika boyunca aniden atmaya yarar 2 gelişim aşaması ile bunu hisleri bastırma içinde kullanabilirsin.
Mistiği bu kadar yakından tanıyan birinin bu derece acımasız yorumlar yapması üzdü, beni. Mistik, belirttiğiniz gibi, biliçli bir kullanıcının elinde takım içerisinde hem CC hem de dps görevi görebilir. Evet, şu patch ele alındığında stun konusunda çok parlak bir noktada olmasa bile DPS konusunda çok iyi ve attığı ufak stunlar ile de eski görevini -eskisi kadar olmasa da- yerine getirebileceğini düşünüyorum. Bir de bir üst mesajında da dediğin gibi Meclis Hükmü bonuslarının iradeye çekilmesi -mistik 1vs1'lerinde- sağlık açısından büyük sorun yaşatacaktır ki yeni DPS'ini göze alırsak bu mistik için mükemmel bir avantaj. Fakat yine de bu kadar acımasız düşünmesem de mistiğin şu anki durumunu ben de pek parlak bulmuyorum.

Ozana gelince, birkaç yıllık saltanat nihayet dengeleniyor ya da son buluyor diyelim özetle hak yerini buluyor. Geçen güncelleme için mistik ozanın antisi olarak görülürdü fakat ozan mistiğin neredeyse iki katı stun atabiliyor -Bis ile skill dolumlarının yenilendiğini düşünürsek elbette- ve yine iki katı DPS yapıyordu. Az çekmedik onlardan beter olsunlar :p
Sanity
on the floor, I'm just a zombie.

24

Bu oyun kadar sınıflarla bu kadar oynayan oyun görmedim.

Her online oyunun taktiğidir yeni sınıf geldiğinde op olur o sınıf.Sonra ilerleyen zamanda nerfi yer en sonunda.

25

savaşçıda 5.0.2de ne var beyler bana sanki bizi tanklığa iyice yöneltecekler gibi geliyor.
PublicEnemy/DanN

KİNG WARRİOR

TUĞRA

26

aynen siz tanksınız artık paladinler dps :D

27

azda askerler tank olsun hep paladinler
KUSAY

Geberesice