Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Muska Kullanimi Hangi Itemin Hangi Statlari Nasil Değişir ???

ARKADAŞLAR İTEMLERİMDE YANLLIŞLIK VAR STATLARDAN BİRİSİNİ DEĞİŞTİRİYORUM AMA DİĞER STATI DEĞİŞTİREMİYORUM BU MUSKA KULLANIMI İLE İLGİLİ BİLGİLİ ARKADAŞLAR BİLGİ VERİP BU İŞİN MANTIĞINI ANLATIRSA SEVİNİRİM İYİ OYUNLAR..

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »assassin« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

muskala o itemdeki tek bir statı değiştirir bu statda o itemdeki 2.cil saldırı stadıdır
KUSAY

Geberesice

3

2. statlarıda değiştiriyor baktım ve değiştirdim ama sistemini anlayamadım arkadaşım :D bu konuda bilgili olan birisi detaylı bilgi verirse sevinirim..

4

iteme adını veren statı deyiştiremezsin, diğerlerini deyiştirmende şöyle coşku nun altındki statları kendi arasında, dayanıklılığın altındaki statlarıda kende arasında muska ile deyiştirebilirsin, coşku tarafındakini dayanıklılık tarafındakiyle yada tersiyle yapamazsın

5

iteme adını veren statı deyiştiremezsin, diğerlerini deyiştirmende şöyle coşku nun altındki statları kendi arasında, dayanıklılığın altındaki statlarıda kende arasında muska ile deyiştirebilirsin, coşku tarafındakini dayanıklılık tarafındakiyle yada tersiyle yapamazsın

Öğrenmek istediğim buydu arkadaşım çok tşkler saolasın.. iyi oyunlar herkese :)