Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Kiralık Manasiklet etkinliği'''

Kiralık manasiklet etkinliğinin güzel bir uygulama olduğunu ve devam etmesini dilerdim.diğer efsanevi binek lerinde nadir nesnede olması oyuna renk katar diye düşünüyorum.
:thumbsup:

""SadButTruE""

2

Etkinliğimizden memnun kaldığına sevindim. İlerleyen zamanlarda farklı binekleri de bu şekilde Nadir Nesne Dükkanı'na ekleyebiliriz ;)

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Drakdish« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

3

MUSALLAT

Schüler

Beruf: zar ustası

• Nachricht senden

özellikle karmola efsane binek gelırse cok guzel olur.

4

bence cok sacma bı etkınlık olmus bizim tonla para verip aldıgımız bıneklerı 1 haftalıgını 70 kristale satıyorsunuz

5

MUSALLAT

Schüler

Beruf: zar ustası

• Nachricht senden

neden saçma olsun senınde dedıgın gıbı 1 haftalık zaten artı bugun oyunda karmola bulabılmek mumkunmu veya lordun tahdı bunlar nadir neyseye gelse bence super olurdu

6

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

70 deil 170 ayrıca karmola gibi efsane bineklerin nadir nesne dükkanına koyulması daha iyi olacaktır.

7

burda bir kısmada olsa arkadaşlar haklı nadir nesneye bineklerin kısa süreliğine gelmesi güzel olur oyun binekleri tanıtmış olur ve sonraki mahfazalarda binek isteyen çok olur :d