Sie sind nicht angemeldet.

21

wcf.global.timeFormatLocalized

oyunda gold lazim her seyi gold kasarak yapalim diyecek olursak
önce karakterin lvl almasi gerekiyor görevler vs vs yapilir ama belli bir seviyeden sonra gelen tecrübe yetmez cild basmak gerekiyor bunu icin gold lazim o lvlde gelismeyemi cildemi gold verelim sonra ayni anda birde tas basmak lazim birde tas basmak icin gold lazim hadi düsük taslar ile lvl aldik ya sonra 60 lvl olduk lvl kasarken 4 5 seviye tas ile hangi astral partisine gireceksinki ( daha düzeyini 5 yapma derdin olacak hadi onu gecici 5 yaparak idare ettin onun icinde kristal lazim ve buda gold demek )

item yapmak gold
tas basmak gold
gem basmak gold
gemi yapmak gold
kristal almak gold

hadi gold pvp alanlaridan kazanalim dedik
kanli vahsi burc vs vs var bunlar icin gem item tas düzey lazim ee bizde bunlar yok
( modumuz demis epik 1 iteme 50 k gold diyor )
yani pvp ile para kasamadik ( cünki parali oyuncular kristal ile gold da kasiyor itemlerini birden mor seviyesine getirebiliyor )

sonra eter var
eter icin saglam bir gemi saglam bir gemi icin gemi itemleri onlari almak icin gold yani eter ilk basta yapilacak bir sey degil

amalgam satalim en kolayi o dedik
önce görevi bitirmek icin deli gibi dolanacaksin görev yapilacak sonra amalgami satacaksin ( gelen para ile itemmi basalim tasmi basalim gemiyimi saglamlastiralim ki arada goldun gittigi bir cok yer var birde )
bir günde bu görevi kac kere yaparsin 3 4 kere sonra SIKILIR insan ( tabi kendini mala bagladiysa o ayri tabi )

evet varmi baska tezleriniz itina ile tezleriniz cürütülür.

ben eskiden her seyimi kasarak yapabiliyorken simdi imkansiz bir hale gelmis gibi oyunda oynamak
yani bu oyunda kasarak bir sy yapabilirsin demek yanlistir bence ( yaparsin ama cok online olacaksin cok sabirli olacaksin pvp alanlarinda fazla bulunmayacaksin cünki gelen gidenden tek yedikten sonra sabir falan kalmaz insanda )
yazidklarin yeni oyuncu icin gecerli olabilir ama birde bizim icin düsünün eski oyunculari avrupadan gelenler zaten bizden cok üstünler ki para birimi degeri olarak diyorum bunu adam parasi ile kristali alip istedigini alip satiyor bizden 3 4 kat daha ucuza hemde
ve CaptainMami senin soruna gelince 100 kristalin 1 TL olma kismina gelirsek bu yapilmayacak cünki eski konularda modumuz demisti "oyunadigimiz oyun genel bir sunucu bu yüzden böyle bir sey yapilmayacak imkansiz" yani böyle bir beklentin olmasin

22

Konu tekrar aktif hale getirildi aynı konu üzerinden kırıcı olmadan tartışabilirsiniz konuyla alakasız yorumlar silinecektir.
İyi Forumlar.
.

23

Konu tekrar aktif hale getirildi aynı konu üzerinden kırıcı olmadan tartışabilirsiniz konuyla alakasız yorumlar silinecektir.
İyi Forumlar.
Tesekkür Ederiz.....

24

:))

çok özür dilerim ama paraya dayalı bir oyunda playerlıktan bahsedilemez
Her oyunda para harcaman gerekiyor bedava bir oyun ben bugüne kadar görmedim, Herzaman 2 seçenek vardır nadir nesne ürünlerini kullanırsan hızlı, kullanmaz zamanla yapayım dersen yavaş gelişirsin ;)
Bazılarının boş vakti çoktur kristal kullanmaz gece gündüz oyun oynar statlarını geliştirir taşlarını basar ki bunu yapanlar da var 10 taş basıp da para harcamayanlar da var.
Fakat bazılarının da oyuna ayıracak kadar çok boş vakti yoktur onlar da bu açığı kristalle tamamlarlar ki iyiki de bu seçenek var çünkü hepimiz insanın 7/24 buraya bağımlı olup da dünyayla bağlantımızı sadece ekran başında kuracak değiliz...
Düşman da olsan mert ol oran buran oynamasın...

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…D=4916&pageNo=1

25

Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi 4-5 ay içerisinde 8-9 taşlı bir karakter oluşturabilirsem güzel olacaktır. Ayrınca sanırım bu oyuna sıfırdan başlayan birisi için geçerli. Benim taşlarım 7-7-7-5-5-5. Düzey 5'e de sahibim. Benim durumum göz önünde bulundurulursa iteme fazle yüklenmeden 10 taş seviyesine çıkma ihtimalim var mıdır? Varsa ne kadar zamanda olabilir bu. Başka bir arkadaşım adına da sormak istiyorum. Onun da taşları 5-4-4-4-4-4. O ne kadar sürede ortalama benim seviyeme çıkabilir?

26

çok özür dilerim ama paraya dayalı bir oyunda playerlıktan bahsedilemez
Her oyunda para harcaman gerekiyor bedava bir oyun ben bugüne kadar görmedim, Herzaman 2 seçenek vardır nadir nesne ürünlerini kullanırsan hızlı, kullanmaz zamanla yapayım dersen yavaş gelişirsin ;)
Bazılarının boş vakti çoktur kristal kullanmaz gece gündüz oyun oynar statlarını geliştirir taşlarını basar ki bunu yapanlar da var 10 taş basıp da para harcamayanlar da var.
Fakat bazılarının da oyuna ayıracak kadar çok boş vakti yoktur onlar da bu açığı kristalle tamamlarlar ki iyiki de bu seçenek var çünkü hepimiz insanın 7/24 buraya bağımlı olup da dünyayla bağlantımızı sadece ekran başında kuracak değiliz...
evet kasarak bir sey yapiliyordu oyunda bol vakti olanlar icin gecerliydi ( benim gibi ) ama suanki sistemde bu biraz imkansiz gibi artik bol vaktinde olsa gold ile bir sey yapmak neredeyse imkansiz 4 5 aydan bahsediyorsunuz 4 5 aya kadar baska bir güncelleme geliyor sonra itemler sifirlaniyor hadi bu sefer yeniden item yapma derdi astral icin yeniden gemi yapma derdin oluyor yani sürekli bir kisir döngü mevcut oyun icinde
Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi 4-5 ay içerisinde 8-9 taşlı bir karakter oluşturabilirsem güzel olacaktır. Ayrınca sanırım bu oyuna sıfırdan başlayan birisi için geçerli. Benim taşlarım 7-7-7-5-5-5. Düzey 5'e de sahibim. Benim durumum göz önünde bulundurulursa iteme fazle yüklenmeden 10 taş seviyesine çıkma ihtimalim var mıdır? Varsa ne kadar zamanda olabilir bu. Başka bir arkadaşım adına da sormak istiyorum. Onun da taşları 5-4-4-4-4-4. O ne kadar sürede ortalama benim seviyeme çıkabilir?
7-5 tas seviyesi icin cok ugrasman gerekiyor gold kasilacak herseyi her gün yapman lazimki her seviyesinde taslar bir öncekinin 2 katini istiyor buda dahada zorlastiriyor bu olayi

27

tüm iddialar haklı. o halde yapılacak şey 60 lvlde tüm itemleri morladıktan sonra item basmayı bırakmak. taa ki 65 yada 70 her ne patch gelecekse o zamana kadar item basmadan gold kasarak sadece taşlara yüklenmek. günlük anormal, ticaret, element, ikmal görevlerini yaparak bile ciddi miktarlara ulaşılabilir. bir anormal bölge görevi 450 gold + 1 emanasyon yani bir sefer yaklaşık 810 gold. ikmal 800-900 arası ticaret 2000 civarı günlük element görevleri 1800 gold arada goblin yada savaşlar da var. astral yaratık en az 3 emanasyon ve item veriyor. günlük olarak 10-15 k rahatlıkla kasabilen arkadaşlarımız var.

yani strateji önemli ya item yada taş ikisi birden çok zor. bir sonraki patche kadar hedeflediğin taşları yapabilirsen item her zaman basılır diye düşünüyorum.
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!

28

tüm iddialar haklı. o halde yapılacak şey 60 lvlde tüm itemleri morladıktan sonra item basmayı bırakmak. taa ki 65 yada 70 her ne patch gelecekse o zamana kadar item basmadan gold kasarak sadece taşlara yüklenmek. günlük anormal, ticaret, element, ikmal görevlerini yaparak bile ciddi miktarlara ulaşılabilir. bir anormal bölge görevi 450 gold + 1 emanasyon yani bir sefer yaklaşık 810 gold. ikmal 800-900 arası ticaret 2000 civarı günlük element görevleri 1800 gold arada goblin yada savaşlar da var. astral yaratık en az 3 emanasyon ve item veriyor. günlük olarak 10-15 k rahatlıkla kasabilen arkadaşlarımız var.

yani strateji önemli ya item yada taş ikisi birden çok zor. bir sonraki patche kadar hedeflediğin taşları yapabilirsen item her zaman basılır diye düşünüyorum.
iyi güzel demissin bu güncellemede gold kasip tas seviyemi bastim diyelim ama cogu pvp yerinde yine bir sey yapamayacaksin adamlar avrupadakiler yani Euro ile aliyor kristali kur 80 gold bunun dengelenmesi gerekiyor bence adamlarin gelir seviyesi ile türkiye arasinda cok fark var birde ülkemisde Euro 3 tl sinirinda tasini bu güncellemede yaptin elementte pvp olacak sen mor itemler 5 10 sn dayanacaksin epik adama karsi astralde gemi o kadar iyi olmadigi icin ( pve icin yapildigi icin ) cogu astral haritasinda kacak olmak zorunda kalacaksin
ben her seyin kötüsüne bakiyor olabilirim dogru ama bütün oyuncularin arasinda adil bir denge olmasi gerekiyor
aktif oyunda degilim ama adamlar bug ile bütün itemlerini epiklemis mesela halen yönetim bir islem yapimiyor sonra sen burada oyun oynuyorum de

29

yorumları hızlıca okumaya çalıştım da evet Rune çok büyük etkiye sahip benim nooc bard bazen tek çekmeyke hakkın rahmetine kavuşuyor :) ama zaman zaman canda yakıyor. oyuncunun stratejisi gerçekten önemli. nekadar noob olsada çarım gerekli yerlerde gerekli potları mirayı kullanarak en azından bayrak savaşlarında tek kaldığınızda yerdım gelene kadar dayanma şansınız olabiliyor. gelelim oyunun parasal kısmına. işin aslını söylemek gerekirse birleşmeler olmadan önce Avrupa server bence monoton da olsa çok daha mutluydu lig ve imparatorluk tarafı birbirini çok iyi tanıyordu. kur yanlış hatırlamıyorsam 25g civarındaydı ve herkes oyundan kastığı parayla ya da reel parayla daha fazla şey yapıyordu. şimdi bakıyoruz kur 87g zevk alarak oynamak zor pvp alanlarında binekler savaşıyor artık zevk sıfır hele manabike varsa orada çarı bırakın ölsün. bence allods online şansını biraz daha zorlarsa mutlaka iyi oyuncularını kaybedecektir. zira birleşme olduktan sonra bırakan çok iyi oyuncular oldu. Oyun zevksiz çünkü birleşmeden sonra dikkat ettiğim birşey var bayrak yarışlarına girildiği vakit oyuncular savaş başlamadan orayı terk ediyor. belkide ne anlamı var karşı taraf zaten güçlü mantığını güdüyorlar ama hata şu sen karşı taraf güçlü olsa bile %50 kazanma şansının olduğuı yerde takımını yalnız bırakıyorsun. goblinboll da söven çok türk oyuncu var ana avrat hiç bişey kalmıyor. Arkadaşlar orada yabancıda var türkte ama server birleşmeleri olmadan önce kimse birbibine sövmedi burada. biraz daha dikkatli olmak gerekli bence. asıl konuya dönecek olursak evet arkadaşım belki abim belki kardeşimsin bilemiyorum fakat bu oyunu gerçek para olmadan oynamak bence hayal ürününden ibaret. çünkü sadece taş yapmakla bitmiyor item yapmak da çok ucuz değil ve para kasmakdan bahsediliyor çalışan biriysen oyunda para kasamn imkansız bence binekler de artık çok süratli insanlara yetişebilmek birçok alanda bu yüzden zor. belkide en zevk alacağın kısım astral seyahatlere gitmek olacaktır ya da köyde arkadaşlarla sohbet etmek olacaktır. naçizane fikrim ve oyun ile ilgili eleştirilerim bunlar. dilerim güzel zamanlar geçirebilirsin.

30

Merhaba

Herkese merhaba oyun Türk serverdayken oynuyordum 51 l l okçum vardı ortak servera geçince oyunda yabancıların üstünlük sağlayacağını ve taş fiyatlarının adaletsiz olacağını düşünerek oyunu bıraktım şimdi birkaç arkadaş sordum ve dediğim şeyleri doğruluyo gibiler birde size sormak istedim. Öncelikle oyunda Türk sayısı fazlamı - azmı ve hangi tarafta (imp-ittifak) ayrıca oyunda yabancılar Türklere üstünlük sağlıyormu yoksa eşitmi ve şu taş fiyatları düzeltildimi kısaca oyun geri dönülebilecek durumdamı??

31

Türk sayısı az değil yabancı sayısı fazla :D arabı var fransızı var almanı var var oğlu var yani normal
PSYHCALL
bard

32

Merhaba Konu açmadan önce lütfen arama motorunu kullanın, açtığınız konu başka bir oyuncu tarafından açılmış olabilir.
Not: Konu Taşınmıştır.
.

33

Merhaba Konu açmadan önce lütfen arama motorunu kullanın, açtığınız konu başka bir oyuncu tarafından açılmış olabilir.

?

34

?

Selamlar..
Filtiarn kullanıcı isimli oyuncunun açmış olduğu konunun bu kısma taşındığına dair açıklamadır.

İyi Forumlar