Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
HATA
oyunu indirdim ve karakterimi yarattım fakat karakterim gözükmüyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »user_3820688« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Antivirüs programı kullanıyorsanız kapatıp tekrar giriş yaparmısınız lütfen.
Oyunu yeni indirdiyseniz sorun bundan kaynaklanıyorda olabilir %100 tüm dosyaların indiğinden emin olun.
.
Antivirüs programı kullanıyorsanız kapatıp tekrar giriş yaparmısınız lütfen.
Oyunu yeni indirdiyseniz sorun bundan kaynaklanıyorda olabilir %100 tüm dosyaların indiğinden emin olun.
dosyalar %100 indi antivirüsü kapattım bi değişiklik yok daha önceden de bu oyunu oynuyordum ve böyle bi hatayla karşılaşmamıştım
karakterim geri sağa ve sola hareket ederken veya zıplarken gözüküyor ama ileri giderken veya olduğu yerde dururken gözükmüyor
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »user_3820688« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Antivürüs proğramını tamamen silip pcye reset atıp tekrar giriş yaparmısın oyuna, genelde avast ile bu sorun yaşanıyor.
Avats ayarlar - sorun bulucu - donanım destekli sanallaştırmayı etkinleştir,bunu uygulayada bilirsin.
.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Discotech« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Antivürüs proğramını tamamen silip pcye reset atıp tekrar giriş yaparmısın oyuna, genelde avast ile bu sorun yaşanıyor.
Avats ayarlar - sorun bulucu - donanım destekli sanalşaşdırmayı etkinleşdir,bunu uygulayada bilirsin.
çok teşekkür ederim