selamun aleyküm allods site yöneticisi ve yardımcıları ve genel müdürlük
 selamun aleyküm allods site yöneticisi ve yardımcıları ve genel müdürlük  düşündümde ulan hangi etkinlige katılırsam katılayım hıc 1.2.3 olamıyorum
 düşündümde ulan hangi etkinlige katılırsam katılayım hıc 1.2.3 olamıyorum  ödülsüz bir etkınlık kazansam gene mutlu olucam vallaha
 ödülsüz bir etkınlık kazansam gene mutlu olucam vallaha  neyse gençler diyorumki tel ile kri çekmek geri gelse falan kristal cekebılsek yarısmaları kazanamıyorum üzülüyorum qwe:QWE falan
 neyse gençler diyorumki tel ile kri çekmek geri gelse falan kristal cekebılsek yarısmaları kazanamıyorum üzülüyorum qwe:QWE falan  bence gelsin kri çekmem lazım kartla martla çekmeyi bilmiyorum şimdi bişey diyicem gençler web tasarımcısıyım iş falan arıyorum varsa bi bildiginiz ulaşın bana
 bence gelsin kri çekmem lazım kartla martla çekmeyi bilmiyorum şimdi bişey diyicem gençler web tasarımcısıyım iş falan arıyorum varsa bi bildiginiz ulaşın bana  

Genel »
 Genel » Taş Taşıma
											(wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
 Taş Taşıma
										 Genel »
 Genel » Sınıf Seçimime Bir Türlü Karar Veremiyorum
 Sınıf Seçimime Bir Türlü Karar Veremiyorum
										 Genel »
 Genel » Etkinlik: Mayıs Tatili
 Etkinlik: Mayıs Tatili
										 Genel »
 Genel » Tatil günü bakım
 Tatil günü bakım

Account, CHAMPİON AFTEREFFECT :D, dane, DeepOfEnemy, DİKKAT, giriş, görevi, h, holy weapons, item satış alış alma, kutsal silah, Quest, server seçme, TR, yapılmıyor ????, YARDIM, Yardım.
 wcf.global.timeFormatLocalized
 wcf.global.timeFormatLocalized Zum Seitenanfang
 Zum Seitenanfang