Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Gamesipariş

merhaba bne oyunu bırsuredır bırakmıştım başladımda oyuna nakıt çekmek için gamesipariş e para yukledım gamesıparişde hala allods krıstallerı bulunduğu için yukledım almaya kalktımda allods krıstal satışı durdu dıo e madem durdu nıe hala allods krıstal satılır yazıo şimdi ben oraya yukledım parayı nasıl gerı alcam açıkalyın

2

ÇiLeK

Fortgeschrittener

Beruf: Gamer

• Nachricht senden

Gamesipariş'in burasıyla yani Allods ile bir alakası yok. Bunu yapmadan önce daha iyi araştırman gerekirdi. Durduğu halde hala satılır diye yazması Gamesiparişin sorunu. Oranın forumuna yazman gerek. Burdan kimse yardım edemez sana.

3

oyuna yenı döndüm için bilmiordum gamesiparişinde hala krıstal sattını görüne bende yatırdım allods krıstal satışıı durdu deyıp krıstal stokları bulunmasıda ayrı bi kafa gamesiparişde bu konuda yardımcı olamayız dıo başka bir oyundan para bırımı çekıp krıstal ıle tks etmek yasalmı?

4

oyuna yenı döndüm için bilmiordum gamesiparişinde hala krıstal sattını görüne bende yatırdım allods krıstal satışıı durdu deyıp krıstal stokları bulunmasıda ayrı bi kafa gamesiparişde bu konuda yardımcı olamayız dıo başka bir oyundan para bırımı çekıp krıstal ıle tks etmek yasalmı?
Evet bu tür işlemler yasak.
.

Thema bewerten