Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Ateş Cehennemi BUG

arkadaşlar ateş oku atarken 6 saniyede bir ateş okunu hazırlanma süresini ve mana maliyetini yarıya düşüren bir gelişim aşaması var ben alıyorum ama tam ateş oku hazırlarken gelince 2 sn hazırlanmış oluyor eski patch de böyle değildi sanırım 2. ateş okuna sayıyordu hatırlıyorsam yoksa yanlışmı ?(

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »minikhunter« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Merhaba, Karekteriniz hakkında detaylı bilgi için(Sınıflar) bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
İyi Oyunlar.
.

3

rehberde şöyle açıklanmış

( Bir sonraki Ateş Oku büyüsünün hazırlanma süresi ve mana maliyetini %50 azaltır ) demiş bir sonraki değilde tam ateş oku hazırlarken etki gelince hazırladığına harcanıyor tam başlarken yapınca 1 değil 2 sn hazırlanıyor bu bence bir BUG

4

Evet aynı anda gelince süresini etkilemiyor ama harcadığı manayı azalttığı için harcanıyor etki.
Righteous in Wrath

5

Arkadaşlar ben buz elektrik talentindeydim Kuzey parılıtısı ve yüksek voltaj gelince etki harcanıyor ama 2. kez yapınca 1 sn iniyordu ateş cehenneminde niye böyle değil BUG olamazmı harcanıyor etki ama 2. ye 1 sn indirmiyor diğerlerinde indiriyordu