Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

HELLORD12

Anfänger

Beruf: Basketbol Hayranı

• Nachricht senden

Özel e gelirmisin
FateZero-İMPARATORLUK

3

Yeni oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız oyundan banada mesaj atabilirsiniz =)

4

Hinsa

Fortgeschrittener

Beruf: Yazar

• Nachricht senden

Merhabalar :)

Smuggler Paradise , İttifak tarafında oynayan Türk arkadaşlarım adına hepinize hoşgeldiniz demek isterim :)
Sunucuda ki rekabeti ve Türk nüfusunu arttırma yolunda büyük bir destek verdiğinizi belirterek , ileride karşılaşacağımız savaş meydanlarında mertçe ve centilmence çarpışmamızı ümit ediyorum .

Tekrardan , hepiniz hoşgeldiniz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

5

Merhabalar :)

Smuggler Paradise , İttifak tarafında oynayan Türk arkadaşlarım adına hepinize hoşgeldiniz demek isterim :)
Sunucuda ki rekabeti ve Türk nüfusunu arttırma yolunda büyük bir destek verdiğinizi belirterek , ileride karşılaşacağımız savaş meydanlarında mertçe ve centilmence çarpışmamızı ümit ediyorum .

Tekrardan , hepiniz hoşgeldiniz :)
Hoşbulduk , bizde hevesle seviye atlıyoruz savaş meydanlarında görüşmek için :)

6

Kısa sürede karşınızdayız rahat olun tabi centilmence :)

7

Tam ara vericektim hic turk yok diye ustune geldiniz ogleden sonra 4 gibi ulasirim oyun icinden

8

toplandıgınız bir ara tam oalrak kaç kişi oldugunuzuda zahmet olmassa bildirirmisiniz arkdaşlar:)

9

Hinsa

Fortgeschrittener

Beruf: Yazar

• Nachricht senden

Birlikte çektiğiniz görüntüleri , tanıtım konularında kullanmam için bana yollayabilirsiniz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

10

toplandıgınız bir ara tam oalrak kaç kişi oldugunuzuda zahmet olmassa bildirirmisiniz arkdaşlar:)
3 Günde 4 kişi olduk .Yavaş yavaş çoğalıyoruz :)

11

Tam ara vericektim hic turk yok diye ustune geldiniz ogleden sonra 4 gibi ulasirim oyun icinden
Bugün akşam 5 den sabaha kadar oyunda olucaz.

12

Birlikte çektiğiniz görüntüleri , tanıtım konularında kullanmam için bana yollayabilirsiniz :)
İttifak tarafınında bize destek vermesi ayrı bi zevk :) :)

13

İttifak tarafınında bize destek vermesi ayrı bi zevk :) :)
hep destek tam destek hepimiz TÜRK'üz