Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Jinn

Fortgeschrittener

• »Jinn« ist der Autor dieses Themas

• Nachricht senden

Binek

Şu yakın zamanda gelicek ejder, yeni değişik ejder pegasus atının orman renkli halinin kader kartı şeysi olucak. O zaman nadir dükkana da pegasus un farklı bir rengi gelicek ya, rus serverında uçan halının fiyatı düşürülüp, uçan halı fiyatına bu pegasus u koymuşlardı, bizde de öyle olur mu? (kendimi hatipoğluna soru soran çocuk gibi hissettim)
^ . ^

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Wanzeru« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Merhaba

Şuan gelecek binekler hakkında bir bilgi yok hangi binek rengi yada hangi binek tekrar getirilecek diye bir bilgi yok.

İyi Forumlar

3

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Hangi binek gelicek biliyorum (kuşlar fısıldadı) ama umarım dediğim gibi olur. :thumbsup:
^ . ^

4

ÇiLeK

Fortgeschrittener

Beruf: Gamer

• Nachricht senden

Rusya'da ne gördüysen %90 burda da olur aynı değişiklik.

5

Tavsiyem rusyaya hic guvenme orayla bura apayri ben ordaki yildiz binegi burayada gelicek diye 400 lira biriktiricektim allahdan vazgecmisim aradan 6 7 ay gecti hayla ses soluk yok :D

6

ÇiLeK

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

yildiz binegi burayada gelicek diye 400 lira biriktiricektim
Yıldız bineği ne ola ki?

7

https://www.youtube.com/watch?v=hXSJ8U5V4eI bahsettiğim bineğin ismi belki tam olarak o olmayabilir. ve yayın tarihinede bak baya eski 65in ilk zamanlarıydı heralde

8

Jinn

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürker :thumbsup:
^ . ^

9

ÇiLeK

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

He şu benim bekleye bekleye bitap düştüğüm :D
O binekte bug var. Büyük ihtimal ondan gelmiyor.
Binekle Kargallas'a girince ölüm işareti alan kişiyi yanına alıp kaçırıyormuş. Aynı şekilde sanırım bayrak taşıyanı da.
O yüzden getirmediler. İyiki de gelmedi tabiki. NPC'ler yeteri kadar sinir bozucu şu an.

10

He şu benim bekleye bekleye bitap düştüğüm :D
O binekte bug var. Büyük ihtimal ondan gelmiyor.
Binekle Kargallas'a girince ölüm işareti alan kişiyi yanına alıp kaçırıyormuş. Aynı şekilde sanırım bayrak taşıyanı da.
O yüzden getirmediler. İyiki de gelmedi tabiki. NPC'ler yeteri kadar sinir bozucu şu an.

bence gelmeli f2p p2w deilmi daha anlamlı olur :D

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »KenanReiz« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

11

0:40 yıldırım bineği düzeltmeyi severim :O

12

0:40 yıldırım bineği düzeltmeyi severim :O

Pardon yıldırımdı evet

13

Bugün bakımdan sonra lightning gelir umarım. ^^

14