Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Oyunun GM si ?!?!

Arkadaşlar oyunun GM si kim [GAMEMODE]

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Wanzeru« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

3

4

ÇiLeK

Fortgeschrittener

Beruf: Gamer

• Nachricht senden

Türk Modlar

Drakdish
Wanzeru
Discotech

Bir de Karavul ^^

5

Hinsa

Fortgeschrittener

Beruf: Yazar

• Nachricht senden

GM kısaltması Game Moderator anlamına geliyor diye biliyorum, ve sanırım bahsettiğimiz isimler Game Moderator değil, Forum Moderator . Yani, en azından ben öyle biliyorum :P
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

6

Beruf: Bilgisayar teknikeri

• Nachricht senden

GM kısaltması Game Moderator anlamına geliyor diye biliyorum, ve sanırım bahsettiğimiz isimler Game Moderator değil, Forum Moderator . Yani, en azından ben öyle biliyorum :P
+1

sanırsam eskilerden gördüğüm itt iken Kambises mi neydi hatırladığım kadarınca ama tam emin deyilim çünkü ya 3 yada 4 senemi ne geçti baya oldu :)

7

Selamlar.

Bu link üzerinden takip edebilirsiniz.

Türkiye Ekibi

İyi Forumlar...

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Discotech« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

8

Beruf: Bilgisayar teknikeri

• Nachricht senden

Soruyu soran arkadaş size forum modetörleri sormuyor ki Oyunun modetörünü soruyor oda bulunması zor çünki oyun Ru yapımı GM ler Ru da :D ama dediğim gibi Tr sunucusunda bayaa eskiden [GM]Kambises gibi birini görmüştüm Elf ti Novograd şehirde duruyordu Girdap a binmiş bir şekilde :)

9

Selamlar.

Bende gerekli cevabı verdim.

Listede arkadaşın aradığı cevap mevcuttur.

İyi Forumlar.